Serviceinriktad B-bilschaufför till Nihlmarks Trä

Serviceinriktad B-bilschaufför till Nihlmarks Trä

Nihlmarks Trä är en privatägd bygghandel med proffsinriktning, belägen på Hisings-backa. Vi servar proffs inom Göteborgsområdet med det mesta inom byggvaror, mestadels genom leveranser med egna bilar. Men även genom att kund hämtar på vår anläggning. Vi är en effektiv organisation där teamet är centralt. Oavsett vilken uppgift man har i grunden, så hjälps alla åt att lösa vår uppgift. Vi strävar efter en så hög servicenivå som möjligt. Vilket kräver hög flexibilitet. Allt för att ge kund en bra upplevelse av oss som leverantör.

Dina Arbetsuppgifter:

Tjänsten som B-bilschaufför är varierad och flexibel, en omväxlande vardag behöver alltså passa dig som söker. Antalet körningar per dag varierar och schemat kan ändras under dagen. Att du är en trygg och van bilförare är viktigt, du behöver kunna framföra den stripade bilen klokt, men också effektivt. För att klara av arbetsuppgifterna som B-chaufför krävs att du har god fysik, detta då du lossar godset ute hos kund för hand. Här är det också viktigt med noggrannhet för att se till att varorna kommer fram i god kvalitet till kunden.

Din Profil:
Som B-bilschaufför är du ansiktet utåt för Nihlmarks Trä hos kunden. Vi ser att du vill dina kundens bästa och räds att göra det lilla extra för att nå det målet. Att du är en utpräglad relationsbyggare med servicepersonlighet är centralt.

Har du truckkort och vana av att truckkörning (motvikt upp till 5,5 ton) är det till din fördel.

Som kollega hos Nihlmarks Trä ingår du i ett arbetslag som idag består av 10 personer som arbetar inom lager och truck, transport (kranbilar) och försäljning, order och inköp. Teamet jobbar nära sammansvetsat och man är noga med att stötta upp där det behövs. Att du är lagspelare med förmågan att se laget framför jaget är därför en uppskattat.

Tillsättning sker så snart rätt kandidat är funnen, som senast vill vi ha en ny kollega på plats den 1/3.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Varmt välkommen med din ansökan. För frågor om tjänsten välkommen att mejla sofia.berggren@soderco.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Lager, Distribution
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 11 feb (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.