Servicehero och Student? SmsPark söker fler hjältar!

Servicehero och Student? SmsPark söker fler hjältar!

Gillar du att hjälpa människor? Har du erfarenhet av serviceyrken och trivs med högt tempo? Då ska du fortsätta läsa!

Just nu rekryterar Söder & Co, för Inteleon Sms Park räkning, nya kollegor på timmar till deras härliga kundtjänstteam. 2010 grundades Inteleon med visionen att digitalisera parkeringsbranschen. Resultatet blev SMS Park – en mobil betaltjänst för parkering som i skrivande stund har använts av närmare två miljoner människor. Vi sätter alltid människorna först och värnar om att ha en företagskultur som inspirerar lika mycket som den engagerar. Detta är en av många anledningar till att vi idag är en av de ledande aktörerna inom digitala lösningar för parkering.

Vi gillar att prata om våra fina utmärkelser och priser. Vi har bland annat hamnat på topplistan två år i rad som ett Great Place To Work. Vi har också fått utmärkelser som snabbväxande bolag av bland annat DI Gasell och Deloitte.

Dina arbetsuppgifter:

Inteleon Sms Park är ett ungt techbolag med en lyhörd och öppen kultur där alla åsikter är viktiga. Många spännande idéer för framtiden finns och vi hoppas att du vill hänga med på resan. Kundserviceavdelning växer och vi är nu i behov av ännu fler grymma service heroes!

Kundserviceteamet består idag av runt 15 personer, samt en studentpool med 9 kollegor anställda av Söder & Co. Det är denna pool vi nu vill fylla med ytterligare kollegor. Vi söker dig som utöver dina studier vill jobba ungefär 3 – 7 arbetstillfällen per månad. Arbetspassen är alltid förlagda till vardagar och längden kan variera mellan 3 - 9 timmar beroende på Inteleons behov och din tillgänglighet. Du kommer att arbeta på Inteleons kontor som ligger centralt i Krokslätt, Mölndal.

Hos Inteleon SmsPark kommer du få lära dig massvis med nya saker när du guidar kunder genom parkeringsdjugeln. Kundservice ses som hjärtat i organisationen och ledordet är personlig service. Mycket energi läggs på mötet med kunden och att på bästa sätt hitta en lösning tillsammans. På Inteleon har man skrotat enformiga och monotona manus och ser istället till att lämna positiva och personliga avtryck hos kunden. Du kommer enbart att svara på inkommande samtal, därför är det en fördel om du är en äkta pratkvarn! Du kan också komma att hjälpa kunder via mail.

Framförallt kommer du att arbeta med frågor som rör faktureringsärenden. Vi värdesätter våra medarbetare väldigt högt och du kommer att få en god upplärning, samt coaching och uppföljning i ditt arbete. Detta då vi ser en långsiktighet i din tid hos oss och därför är det är viktigt att du, utöver dina studier, vill vara med och utvecklas tillsammans med oss.

Din Profil:

Vi söker i första hand rätt personer snarare än rätt bakgrund och CV. Som person ser vi gärna att du finner glädje i att hjälpa andra och med en positiv inställning är du en bidragande lagspelare. Vidare har du en ödmjuk ton och känner stor lojalitet och engagemang för ditt arbete. Vi ser även att du är ansvarsfull, en god lyssnare och har ett starkt intresse för service. Har du tidigare arbetat med kundservice via telefon är detta meriterande.

Eftersom flera personer kommer att anställas in i kundtjänstteamet samtidigt sker en gemensam upplärning under tre dagar den 28/1 (en heldag) och 29-30/1 (två halvdagar) och därefter påbörjas de ordinarie arbetspassen. Det är viktigt att du som söker har möjlighet att delta på upplärningstillfällen för att få de bästa förutsättningarna i ditt arbete.

Om du, precis som vi tycker detta låter som en spännande uppgift så rekommenderar vi dig att skicka in en ansökan idag. Urval sker löpande. Du kommer att bli en del av ett ungt och drivet gäng som alla arbetar mot samma mål - att digitalisera och förändra parkeringsbranschen.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.soderco.se

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 18 feb (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

Det går bra för Söder & Co och en kul grej när det går bra är att man behöver bli fler. På Söder & Co är vi alltid intresserade av att knyta till oss rätt personer. För hos oss är det människorna som gör skillnad. Vi erbjuder dig marknadsmässig lön, tjänstepension enligt vårt kollektivavtal med unionen, friskvårdserbjudande, roliga medarbetaraktiviteter och personligt engagemang från din närmsta chef. Vår framgång bygger på din framgång. Välkommen till oss!