Senior säljare till CW Lundberg med regionsansvar i väst

Senior säljare till CW Lundberg med regionsansvar i väst

Alla lag eller grupper behöver sina olika spjutspetsar. I vår expansion letar vi efter mer än bara en ny kollega i Göteborg. Vi letar efter spjutspetsen inom regionalt relationsbyggande med fokus på företagsförsäljning. Som regionansvarig säljare driver du vår fortsatta framgång genom att vidareutveckla befintliga affärsrelationer samt initierar, bygger och utvecklar nya kundkontakter.

Vår och din målgrupp finns främst inom bygg- & plåtvaruhandeln, men också brett inom byggsektorn. I ditt ansvar ligger att utveckla och förvalta relationer hos befintliga och tänkbara kunder. Genom att utbilda, hålla produkt-/företagspresentationer samt bistå med tekniskt kunnande bygger du långsiktigt hållbara relationer med våra kunder.

Vi vill öka vår närvaro i Sverige där du som säljare blir en avgörande nyckelperson för vår ökade framgång i Din region, där Du jobbar fritt inom satta strategier och planer. Som stöd ges support från tekniska specialister och säljstöd som utgår från huvudkontoret i Mora. Du kommer att identifiera affärsmål tillsammans med övriga kollegor i sälj- och marknadsteamet samt dina närmsta chefer.

Din Profil:

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig med ett starkt affärsdriv och som har förmågan att analysera kundernas verkliga behov. För leverera väl mot företagets långsiktiga mål behöver du vara en skicklig och erfaren säljare med omkring fem års erfarenhet av B2B försäljning. Erfarenhet från teknisk försäljning eller genom andra erfarenheter tillförskaffat dig en god teknisk förståelse, ser vi som en viktig merit. Det är också ett stort plus om du har brett nätverk bland företag inom vår bransch. Du trivs i en roll där du får jobba självständigt och ser ett självgående arbete ute på fält som en stor fördel.
Förslagsvis bor du i trakterna kring Göteborg i västra Sverige.

Vi förväntar oss att du:
  • har förmågan och viljan att bygga, utveckla och förvalta förtroendefulla och affärsmässiga relationer vilka leder till fortsatta förtroenden och nya samarbeten
  • Trägen vinner stämmer in på ditt agerande.
  • har siktet inställt på framgång, både för CW Lundberg och för dig själv.
  • uppskattar jobba i en direkt organisation med högt i tak där du får möjlighet att påverka framtiden.
  • är en prestigelös vinnarskalle som låter resultaten tala. Där följande devis stämmer bra in på dig: "Det är inte vad jag säger att jag ska göra som räknas, utan vad jag gör".
  • trivs i en vardag där du arbetar självständigt med att leda ditt eget arbete framåt och drivs av relationsskapande
  • uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
  • har B-körkort.
Som person är du handlingskraftig, resultatinriktad och samtidigt prestigelös. Du vet att bra försäljning handlar om att med empati och god etik, skapa långsiktiga relationer med kundorienterade lösningar för att nå bästa resultat för både kunden och vårt företag.

För dig är det givet att jobba inkluderande och du är kommunikativ, kreativ, självgående och är öppen för nya utmaningar. Med engagemang och vilja att lyckas så kommer vi att nå våra mål tillsammans.

Känner du igen dig i profilen? Tveka inte att ansöka till ett av västra Sveriges roligaste säljarjobb!

Du erbjuds:
– Möjligheten att ingå i ett vinnande team rustade för expansion.
– En marknadsmässig fast månadslön och tjänstebil, avtalsenlig grupplivförsäkring, avtalsenlig pensionssparande samt friskvårdsbidrag.
– Möjlighet att fritt lägga upp och driva ditt arbete framåt inom satt marknadsplan

ANSÖKAN
CW Lundberg samarbetar i denna rekrytering med Söder & Co. Ansökan är du välkommen att skicka via Söder & Co's hemsida www.soderco.se. Ansökningarna behandlas löpande så ansök gärna redan idag. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofia Berggren telefon 0707-273345.

Om arbetsgivaren

CW Lundberg är Sveriges ledande tillverkare av säkerhetsprodukter för tak och fasad. Sedan några år har CW Lundberg etablerat sig i på exportmarknaden och har dotterbolag i Polen och Norge, med visionen att bli ledande i Europa. På företaget är vi 85 engagerade medarbetare med tillverkning och huvudkontor i Mora.
Har du ett genuint intresse av försäljning och god teknisk förståelse är Du en kandidat till att arbeta hos oss som fältsäljare.