Säljkoordinator till MagiCAD Group

Säljkoordinator till MagiCAD Group

Dina arbetsuppgifter

Som säljkoordinator hos MagiCAD jobbar du tillsammans med ett engagerat team i en avslappnad, men professionell företagskultur med goda möjligheter för professionell tillväxt. I vår expansion letar vi efter mer än bara en ny kollega i Göteborg. Vi letar efter en utvecklingsdriven personlighet som vill vara delaktig och bidra till verksamheten. I din karriärutveckling tar vi hänsyn till din motivation, passion och din önskan inför framtiden. Förutom goda möjligheter att utvecklas, erbjuder vi fantastiska och hjälpsamma kollegor och ett meningsfullt arbete!

I din roll har du ett brett och varierat ansvarsområde där du får möjlighet att lära känna hela verksamheten på djupet. Din huvuduppgift är att stötta företagets säljteam, fem medarbetare samt säljchef, kring projekt, projektadministration och kundspecifika lösningar. I din roll kommer du att ha många kontaktytor och eftersom MagiCAD har kunder över hela landet arbetar du främst med telefonen som redskap. Du håller kontakt med kundföretag och dess användare, tar emot inkommande förfrågningar, arbetar med uppföljning av projekt samt genomför projektbaserade marknadsundersökningar och skapar analyser och sammanställer interna presentationer av dessa.

Som säljkoordinator har du även ett administrativt ansvar i att uppdatera MagiCADs CRM-system vad gäller registrering av nya eller potentiella kunder samt kontaktuppgifter, offerter, avtal, projektinformation, fakturering och övriga uppgifter kopplade till kunder och projekt.

I rollen ingår även att assistera vid planering för mässor och event samt delta vid sådana, avisera nyheter och annan, för branschen, viktig information till kollegor. Dialogen med dina totalt 25 kollegor på bolagets fyra kontor i Sverige är en stor del av din vardag där du kan få uppdrag att agera som stöd gentemot olika avdelningar. Alltifrån tekniker till marknads- och utbildningsansvarig kan, utöver säljorganisation, behöva din assistans. På sikt har rätt person möjlighet att växa in i en egen säljroll, med mer ansvar och utveckling inom komplex produktförsäljning.

Din profil

För att trivas i rollen och på MagiCAD ser vi att du är driven och har ett flexibelt sätt att se på dina arbetsuppgifter. Du är van att självständigt driva ditt arbete framåt och förutom att du har ett intresse för försäljning tycker du om och har erfarenhet av att arbeta med service gentemot kunder. Att ge ett gott och kvalificerat bemötande samt att leverera en bra kundupplevelse faller sig naturligt för dig.

Då du har ett varierande och brett ansvarsområde ser vi att du är skicklig på att strukturera och organisera ditt arbete samt äger förmågan att prioritera dina uppgifter.

Vi förväntar oss att du:
 • har förmågan och viljan att bygga, utveckla och förvalta förtroendefulla och affärsmässiga relationer såväl internt som externt
 • har siktet inställt på framgång, både för MagiCAD och för dig själv
 • uppskattar en mindre och platt organisation med högt i tak där du på riktigt tillåts att påverka
 • har eftergymnasial utbildningsbakgrund från universitet, YH-eller liknande
 • är bekväm i användandet av affärssystem samt med Office-paketet
 • är flytande i svenska och engelska i tal och skrift då båda språken används frekvent i vardagen. Engelska är koncernspråk
Tidigare erfarenhet från en liknande roll är meriterande.

Du erbjuds:
 • Möjligheten att ingå i ett vinnande team rustade för framgång
 • En marknadsmässig fast månadslön, frukost, pensionssparande och generöst friskvårdsbidrag
 • Rollen innebär god möjlighet till utveckling inom bolaget framöver

Ansökan:

Tjänsten är på heltid och arbetet sker på kontorstider. Uttalade och goda möjligheter till anställning hos MagiCAD Group finns. Ansökningarna behandlas löpande så ansök gärna redan idag. Tjänsten ska tillsättas med start under februari/mars 2021.

Läs mer om MagiCAD
https://www.magicad.com/sv/om/och kollegorna där https://www.magicad.com/en/company/magimakers/

Om arbetsgivaren

MagiCAD Group ligger i framkant av digitaliseringen av byggbranschen. Våra programvaror hjälper till att projektera installationssystem för att skapa bättre byggnader.
Välkonstruerade byggnader kan minska byggkostnaderna och dess miljöpåverkan samtidigt som de gör dem bekvämare för de personer som vistas i dem.

Vi arbetar som ett team och uppskattar allas unika egenskaper. Här blir du en del av ett högpresterande team där du kan inspireras av flexibiliteten och ta ansvaret för din egen framtid.

Våra ledord definierar vilka vi är och vad vi tror på
 • Stay curious
 • Be ahead of the game
 • Grow together