Rekryterare/ Researcher på heltid till GM Moving Message AB

Rekryterare/ Researcher på heltid till GM Moving Message AB

Dina arbetsuppgifter
Varje verksamhet behöver nyckelspelare! I vår expansion letar vi efter mer än bara en ny kollega på heltid i Göteborg. Vi letar efter nyckeln som låser upp dörren till sökandet och värvandet av nya kollegor till vårt säljteam. Rekryterare / researcher är din huvudsakliga arbetsuppgift, utöver detta kommer du att vara delaktig i att ta fram utbildnings- och utvecklingsmaterial till våra nyanställda kollegor samt hålla i säljrelaterade utbildningar.

Syftet med din roll är att finna rätt kompetenser till vårt team och arbeta proaktivt genom sökande i databaser, nätverk, sociala medier mm. Att aktivt arbeta för att säkerställa ett kandidatinflöde och skapa en kandidatbank. Du kommer även att arbeta med annonsering, urval, kandidatkontakter, intervjuer, referenstagning och kandidatpresentationer.

Din Profil
Med fördel är du utåtriktad och social i din personlighet och med erfarenhet har du blivit trygg i din roll. Detta då du kommer att arbeta i ett litet och tight team där du kommer att ges möjlighet att vara med och forma verksamhetens framtid. Vi söker dig och som vågar hitta din egen väg att utföra dina arbetsuppgifter och som med ett starkt driv och intresse för research, nätverkande och människor. Är du dessutom initiativrik, gillar tempo och vill ha kul på jobbet kommer du att trivas utmärkt hos oss!

För att passa rollen som rekryterare / researcher hos oss tror vi att du har:
  • Tidigare erfarenhet som rekryterare / researcher eller motsvarande
  • Erfarenhet av att själv ha jobbat med telefonförsäljning (Helst B2B)
  • Förmåga att uttrycka dig felfritt på svenska i tal och skrift
  • Tidigare erfarenhet av att hålla i säljrelaterade utbildningar
  • Mycket goda kunskaper i Officepaketet

Vi förväntar oss att du:
  • Har viljan att bygga och utveckla GMs säljteam och förvalta vårt ansikte utåt
  • Kan identifiera dig med orden, driven, modig och kreativ.
  • Uppskattar en mindre och platt organisation med högt i tak där du på riktigt tillåts påverka
Körkort kan underlätta, likaså erfarenhet av arbete med någon form av arbetspsykologiskt testverktyg. I din roll ges du stor frihet att själv lägga upp din arbetsdag och testa nya idéer. Vill du utvecklas i en rolig, kreativ och ansvarsfull roll där miljön familjär och full av framgångsfaktorer? Sök nu!

ANSÖKAN
Sista ansökningsdag är 2018-06-30. GM Moving Message samarbetar i denna rekrytering med rekryteringsföretaget Söder & Co. Ansökan är du välkommen att skicka via Söder & Cos' hemsida www.soderco.se. Urval kommer att ske löpande. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofia Berggren eller Niklas N Ekeblad. Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och personaluthyrningsföretag. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 2 juli (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GM Moving Message ingår i koncernen Ad City Media ( ACM ) och är Sveriges ledande företag inom ljusstarka digitala storbildsskärmar för rörliga budskap. Vi erbjuder företag att nå ut med sitt budskap med hjälp av rörlig reklam på storbildsskärmar runt om i landet. Med strategiska placeringar såsom Ullevi,
Scandinavium, Globen, Stureplan, Stockholmsmässan och ca 50 platser till, är våra storbildsskärmar välkända och populära reklamplatser för stora som små företag. Mer information hittar du på www.gmmm.se