Receptionist sökes till IHM Business School

Receptionist sökes till IHM Business School

Vi söker en serviceinriktad receptionist till IHM Business School i Göteborg. Som receptionist arbetar du i receptionen hos IHM och ansvarar för att ta emot besökare på ett varmt och professionellt sätt. Vidare kommer du att arbeta med administrativa och digitala delar i utbildningsverksamheten.

Du kommer exempelvis att:
  • Välkomna och ta hand om besökare/kunder/lärare/elever,
  • Hålla ordning i arbetsmiljön exempelvis genom att förbereda rum för konferens/lektionssalar, se till att det är snyggt och prydligt i receptionen och foajén, fylla på med material i olika rum etc.
  • Internservice
  • Ansvara för att rätt material kommer till rätt utbildningssal i rätt tid.
  • Larma och låsa huset
Som receptionist arbetar du i ett växlande tempo i en öppen kontorsmiljö där du får visa dina goda egenskaper inom service och administration. Det är viktigt att du finner glädje i att ge service och gärna ligga steget före. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Arbetstiden är måndag-torsdag kl. 12:00-20:00 och fredagar kl. 12:00-17:30, total arbetstid per vecka är 37,5 timmar.

Din profil

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning i grunden. Du har minst två års tidigare erfarenhet inom service och reception. Du är väl bevandrad i den digitala världen och har lätt för att arbeta i system och har goda kunskaper i Officepaketet. Du har inga problem att formulera dig i såväl svenska som engelska i både tal och skrift. Vi söker en noggrann och serviceinriktad person som har förmågan att "se, ge och le". Du har god initiativförmåga och har förmågan att se vad som behöver göras. Vidare har du god representativ förmåga samtidigt som du har en fallenhet för att få människor att trivas. Du är social, utåtriktad och bra på att hitta lösningar. Du fungerar utmärkt i såväl högt som lågt arbetstempo.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2020-01-31 Ansök via vår hemsida redan idag, www.soderco.se. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Anställningen inleds med en provanställning och ingår i uthyrningsverksamheten hos Söder & Co. Det innebär att du kommer att vara anställd av Söder & Co men arbeta hos IHM Business School.

Tjänsten ska tillsättas omgående!

För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Friberg 0760-50 20 57
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kandidater, kunder och konsulter.