Nya kollegor sökes till driftledningen hos FordonsGas

Nya kollegor sökes till driftledningen hos FordonsGas

Dina arbetsuppgifter
FordonsGas söker två nya medarbetare som tillsammans med två befintliga kollegor kommer att utgöra teamet inom driftledning. En roll som bland annat innebär att vara navet vad gäller kommunikation, bevakning och styrning av företagets gastankstationer, transporter och produktion.

Teamet arbetar 2-skift och arbetstiderna under vardagarna är kl. 6-15 eller kl. 13-22 och under helgen kl.6-17. Vanligen arbetar du 4 dagar i rad och är därefter ledig i 4 dagar. Du arbetar i genomsnitt 1 helg i månaden.

Huvudarbetsuppgifterna som driftledare består av följande:
  • Kommunikation med kunder och entreprenörer
  • Mottagning av felanmälningar och larm
  • Fjärrbevakning och styrning av tankstationer och produktion
  • Styrning av servicetekniker, entreprenörer och väktare
  • Logistik - planering av dagliga transporter
  • Reservdelshantering - beställning, inrapportering, inläggning på lager
  • Lastningsövervakning av tanktrailer
  • Planering och uppföljning i företagets affärs- och ärendehanteringssystem
  • Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Din profil
Som person är du kommunikativ och tydlig i ditt sätt. Du samarbetar med lätthet tillsammans med andra människor. Du är självgående, driftig och trivs med att arbeta med planering och proaktivitet.
Detta då du arbetar delar av skiften, framförallt kvällar och helger, helt på egen hand. Att du är flexibel i ditt sätt att arbeta och resonera är viktigt då processer och rutiner kommer att utvecklas med tiden. Vi hoppas att din plan är att komma till FordonsGas för att du vill växa med oss.

ANSÖKAN
Tjänstens tillträde är så snart som möjligt med hänsyn tagen till eventuell uppsägningstid. Placering är på kontoret i Gårda i centrala Göteborg och tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent, med en inledande provanställning på sex månader.

FordonsGas samarbetar i denna rekrytering med rekryteringsföretaget Söder & Co. Ansökan är du välkommen att skicka via Söder & Cos' hemsida www.soderco.se. Urval kommer att ske löpande. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofia Berggren eller Niklas N Ekeblad.

Varaktighet, arbetstid
Heltid Tillsvidare
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 8 juli (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

FordonsGas

FordonsGas affärsidé är enkel: vi driver och utvecklar gastankstationer. Eller gasenergistationer, som vi brukar säga. Gasen är framtidens cirkulära energi. Och det är därför vi jobbar så hårt på att erbjuda den som drivmedel i våra energistationer. Att röra sig, resa och mötas är något genuint mänskligt. Men fossil diesel och bensin kan inte driva framtidens resor och transporter. Istället måste vi bli fler som tänker nytt och tankar bättre. Vi på FordonsGas tror att människor vill göra gott, bara det inte är krångligt och för dyrt. Därför ser vi det som vår uppgift – att göra det enklare att färdas hållbart.

FordonsGas Sverige AB
bildades 1998 och är sedan 2014 en del av Air Liquide Group
Genom vårt växande nätverk av idag mer än 40 energistationer vill vi öka såväl andelen biogasdrivna resor som transporter.

Vi är idag 38 anställda med huvudkontor i Göteborg. Trovärdighet, personlig, jordnära och kreativ är vår kärnvärden och utgör grunden i vårt arbete.