Lagermedarbetare/Truckförare till Nihlmarks Trä

Lagermedarbetare/Truckförare till Nihlmarks Trä

Nihlmarks Trä är en privatägd bygghandel med proffsinriktning, belägen på Hisings-backa. Vi servar proffs inom Göteborgsområdet med det mesta inom byggvaror, mestadels genom leveranser med egna bilar. Men även genom att kund hämtar på vår anläggning. Vi är en effektiv organisation där teamet är centralt. Oavsett vilken uppgift man har i grunden, så hjälps alla åt att lösa vår uppgift. Vi strävar efter en så hög servicenivå som möjligt. Vilket kräver hög flexibilitet. Allt för att ge kund en bra upplevelse av oss som leverantör.

Dina Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna är av stor variation, detta då du arbetar i en relativt liten organisation där ni tillsammans ansvarar för den dagliga driften på lagret. Teamkänslan är viktig och så även arbetsmoralen, att ha förmågan till flexibilitet och att hugga i där det behövs är förmågor som värdesätts hos dig som kollega.

Tjänsten innefattar vanliga lageruppgifter så som orderplock, truckkörning, ta hand om in- och utleverans av varor samt upprätthålla ordningen bland varorna på lagret. Eftersom Nihlmarks riktar sig kunder inom bygg- och snickeri förekommer också en del service och kundkontakt på plats. Det är däför av stor vikt att du trivs med att ge service och har förmågan att representera Nihlmarks.

Du ingår i Söder & Co konsultverksamhet vilket innebär att du blir anställd av Söder & Co och ambitionen är att anställningen övergår till Nihlmarks Trä efter 6 månader.

Din Profil:
Du som söker har med fördel erfarenhet från liknande arbete. Du behärskar svenska i tal och skrift. I arbetet kan det förekomma tunga lyft och vi ser därför att du är i god fysisk form. Truckkort för motviktstruck och dokumenterad körvana är ett krav.

Som kollega hos Nihlmarks Trä ingår du i ett arbetslag som idag består av 10 personer som arbetar inom lager och truck, transport (kranbilar) och försäljning, order och inköp. Teamet jobbar nära sammansvetsat och man är noga med att stötta upp där det behövs. Att du är lagspelare med förmågan att se laget framför jaget är därför en uppskattat.

Tillsättning sker så snart rätt kandidat är funnen, vi ser gärna ny kollega på plats så snart som möjligt och urval kommer därför att ske löpande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Varmt välkommen med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten? Välkommen att mejla sofia.berggren@soderco.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.