Konsumentkontakt till Estrella - 50%

Konsumentkontakt till Estrella - 50%

Estrella är ett av Sveriges mest kända varumärken. Estrella etablerades redan 1957 och var då först i Sverige med att producera och sälja snacks. Idag omsätter Estrella närmare 1 miljard kronor och har 200 anställda. Fabriken och huvudkontoret ligger i Angered utanför Göteborg och Agrocentret ligger i Kistinge utanför Halmstad. Vi tillverkar och säljer en mängd olika salta snacks så som chips, ostbågar, ringar, skruvar, nötter, popcorn, salta pinnar och dipmix. Vår strävan är att alltid tillverka de godaste snacksen, självklart med miljö och hälsa i fokus. - Varje dag ställer vi oss frågan; Finns det något godare? ?
Idag ägs Estrella av Intersnack Group, ett av Europas största snacksföretag. Intersnack Group är ett familjeägt företag som endast arbetar med snacks och satsar på att bygga starka lokala varumärken.

Arbetsuppgifter:
Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Reklamationer - Ta emot reklamationer, bedöma dem i samarbete med kvalitetsavdelningen, registrera reklamationerna i vårt system samt besvara konsumenter per telefon, mail och brev.
  • Bemanna konsumenttjänsttelefon kl. 9.00-12.00 (mån-fre)
  • Ta hand om omfattande reklamationer från första kontakt till nöjd konsument.
  • Ta hänsyn till och vara medveten om GDPR
  • Mail - Löpande besvara inkomna mail till konsumenttjänst från våra konsumenter.
  • Ta fram och distribuera reklamationsrapporter och statistik
  • Estrellas dagliga kontakt med konsumenter
Vår konsumenttjänstmedarbetare kommer att ha ett eget ansvar och jobba självständigt med ovanstående punkter.

Din Profil:

För att bli vår nya kollega ser vi att du har erfarenhet ifrån arbete med administration och service, gärna kundtjänst. Du behöver kunna behärska det svenska språket mycket bra i både tal och skrift och vara tydlig i ditt sätt att kommunicera. Att du har förmågan att anpassa budskap och språk på ett sätt som mottagaren förstår är av största vikt. Vår kunddialog är väldigt viktig för oss.
Som person är du positiv och social. Du kan resonera, är eftertänksam, noggrann och lyhörd.

Eftersom tjänsten är på halvtid och arbetstiden förlagd under förmiddagen vill jag att du i din ansökan specificerar varför det passar dig att arbeta just 50%.

Tjänsten är långsiktig och du kommer att börja som konsult, anställd via Söder & Co, men med Estrella som uppdragsgivare och arbetsplats. På sikt kan tjänsten övergå i en anställning hos Estrella. Tjänsten tillsätts i januari 2019, och ansökningshandlingar kommer att behandlas löpande- så tveka inte. Är tjänsten av intresse just för dig så sök redan idag!
Mer info
Telefon 0707-273345
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 17 dec (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

Det går bra för Söder & Co och en kul grej när det går bra är att man behöver bli fler. På Söder & Co är vi alltid intresserade av att knyta till oss rätt personer. För hos oss är det människorna som gör skillnad. Vi erbjuder dig marknadsmässig lön, tjänstepension enligt vårt kollektivavtal med unionen, friskvårdserbjudande, roliga medarbetaraktiviteter och personligt engagemang från din närmsta chef. Vår framgång bygger på din framgång. Välkommen till oss!