Konsultchef sökes till Göteborgskontoret

Konsultchef sökes till Göteborgskontoret

Dina arbetsuppgifter

Som konsultchef hos oss får du arbeta i en entreprenörsinriktad miljö med hög ambitionsnivå. Du har stora möjligheter att påverka din egen inriktning, framgång och företagets utveckling. Ditt uppdrag är primärt att rekrytera och hyra ut kollektivansluten personal i Storgöteborg.
Som konsultchef har du ett helhetsansvar för att leverera rekryterings- och konsulttjänster. I denna tjänst är det primärt inom LO-området, exempelvis kompetenser inom lager och logistik och produktion. Då vi har våra kunder i centrum är det viktigt att du är en fena på service, vet hur man bygger starka kundrelationer och har affärsförståelse. Kandidathantering och matchning är två andra centrala delar i tjänsten med syfte att hitta bästa tänkbara kandidater till oss och våra kunder. Exempel på arbetsuppgifter är telefonintervjuer, personliga intervjuer, referenstagningar, annonseringar och avtalsskrivningar. Du arbetar med flera projekt samtidigt och det är därmed viktigt att du är flexibel, uthållig och strukturerad.
Bäst när det gäller nämndes innan och det träder in då du i rollen som ledare möter dina medarbetare, när du som samarbetspartner möter kunder eller som rekryterare träffar kandidater. Du inser att det är i mötet med människan som du och vi som bolag gör skillnad. Du kommer att ha personalansvar för ett antal konsulter som arbetar ute hos våra kunder och du matchar uppdrag, coachar medarbetare och arbetar med många HR-relaterade frågor såsom lönerevision, lönesättning, arbetsmiljö etc.

Din profil

Vi förväntar oss att du:
  • har förmågan att bygga, utveckla och förvalta förtroendefulla och affärsmässiga relationer oavsett om du träffar en kund, kandidat eller konsult.
  • är serviceinriktad, strukturerad och effektiv samt uppskattar en rundpingisomgång på kontoret mellan varven.
  • är kommunikativt skicklig i både tal och skrift.
  • att du i ditt ledarskap är rak men också vill se, ge och le!
  • är en prestigelös vinnarskalle som låter resultaten tala. Följande devis stämmer bra in på dig: "Det är inte vad jag säger att jag ska göra som räknas, utan vad jag gör".
  • har utbildningsbakgrund från universitet.
  • har branscherfarenhet och B-körkort.
Sist men inte minst önskar vi att ditt glada humör och positiva inställning gör att du passar in i gruppen och i organisationen!

Sista ansökningsdag är 2021-02-28. Ansökningarna behandlas löpande så ansök gärna via vår hemsida www.soderco.se redan idag. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Niklas Ekeblad 0733-434111 eller Eric Öberg 070-7273313. Tjänstens tillträde är i mars eller april.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, HR & Personal, Personalchef, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kandidater, kunder och konsulter.