Finsktalande kundtjänstmedarbetare till Bagaren och Kocken i Torslanda

Finsktalande kundtjänstmedarbetare till Bagaren och Kocken i Torslanda

Bagaren och Kocken befinner sig i en stark tillväxtfas och just nu söks en finsktalande kundtjänstmedarbetare till teamet. Tjänsten ställer krav på att du som person är flexibel, har förmågan att arbeta effektivt mot uppsatta mål och nyckeltal samt är stresstålig. Samtidigt håller du en hög servicenivå och ser uppkomna situationer ur kundens ögon. Du har lätt för att samarbeta, trivs med att jobba i team och tycker om att ta ansvar över de ärenden som kommer in via telefon, mail eller chatt. Arbetstider kl.8-16:30 måndag - fredag.

Dagliga arbetsuppgifter är:

- Produktrådgivning

- Leveransfrågor

- Service- och reklamationsärenden

- Andra förekommande administrativa uppgifter inom Egmont Fonden – initiativ riktade mot främst barn och unga som behöver en hjälpande hand.

Vi söker dig som trivs med kundservice, gillar fart och tempo men som samtidigt vet vikten av struktur och effektivitet för att kunna göra ett professionellt servicearbete. Viktigt för rollen är att du som person är flexibel, har förmågan att arbeta effektivt mot uppsatta mål och nyckeltal samt är stresstålig. Samtidigt håller du en hög servicenivå och ser uppkomna situationer ur kundens ögon. Du tar ansvar i ditt arbete och trivs med teamarbete. Du har god datorvana och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Tjänsten är ett konsultuppdrag, du kommer vara anställd av
Söder & Co men arbeta som uthyrd konsult. Bagaren och Kocken sitter i nya fräscha lokaler placerade ute i Sörred/Torslanda (Sörredsvägen 113) .

Ansökan:

Låter detta som en tjänst för dig, kan du börja strax efter årsskiftet? Skicka in en ansökan via www.soderco.se så snart som möjligt, vi arbetar med löpande urval! Frågor? Ring
Sofia Berggren, 0707-273345
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 18 feb (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bagaren och Kocken är en av Nordens ledande e-handlare inom kategorin redskap, maskiner och design till köket. Företaget grundades 2005, och är från och med årsskiftet helt ägda av Egmont Publishing. De är idag 60 anställda, med siktet inställt på fortsatt stark tillväxt.

Sedan 2017 ingår även GoShopping i företaget med varumärkena KitchenOne och Robotexperten. Som grupp omsatte man närmare 400 miljoner 2017. Bagaren och Kocken lägger stor stolthet i att ha det bästa sortimentet till konkurrenskraftiga priser. Samtidigt strävar vi efter att ha de nöjdaste kunderna i branschen och har blivit utsedda till årets e-handlare av Pricerunner fyra år i rad. Huvudkontoret, lagret och den fysiska butiken är belägna i Göteborg.

Bagaren och Kocken ägs till majoritet av Egmont som är en av
Nordens största mediekoncerner. Egmont är verksamma inom film, tv, biografer, tidningar, böcker, streamingtjänster, utbildningsmaterial, spelkonsoler och har ett brett utbud av digitala kommunikationskanaler, appar och spel. Egmont är en stiftelse och skänker varje år en del av sin vinst till välgörenhet.