Elmontör till lagerverksamhet

Elmontör till lagerverksamhet

Om Företaget

Vi rekryterar nu till vår kund en Elmontör. Tjänsten är en konsultinhyrning med möjlighet till anställning hos kunden efter 6 månader. Arbetstiderna är förlagda till dagskiftet måndag-fredag.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Kontroll och laddning av batterier och celler, både för industri och transportation
  • Kapacitetsprovningar och kvalitetskontroll av batterier
  • Felsökning i samband med reklamationer och returer från kunder
  • Plock av ordrar, ansvara för att det är rätt artikel, rätt mängd och att spänningskontroll utförs
Din profil

Vi söker dig som har fullgjord gymnasieutbildning (gärna från el) och som arbetat 2-5 år inom montering. Som person är du noggrann, metodisk, kommunikativ och kvalitetsmedveten. Att du har hög arbetsmoral, är ansvarstagande och tycker om att arbeta ser vi som en självklarhet. Du skall även ha jobbat med montering tidigare och van att läsa och bygga efter ritning. Då många av instruktionerna är skrivna på engelska så behöver du behärska det engelska språket. För tjänsten behövs även truckkort A+B.

Du registrerar din ansökan på www.soderco.se så snart som möjligt. För frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Lina Friberg 031-510031.

Om oss

Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Transport & Logistik, Lager, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kandidater, kunder och konsulter.