ConEra rekryterar säljare

ConEra rekryterar säljare

Arbetsuppgifter

Alla lag eller grupper behöver sina olika spjutspetsar. Inför 2020 letar vi efter mer än bara en ny kollega i Göteborg. Vi letar efter spjutspetsen inom regionalt relationsbyggande med fokus på företagsförsäljning. Vi vill satsa långsiktigt på dig. Du kommer att initiera, bygga och utveckla affärsmässiga relationer med företag. Syftet med det är att hjälpa andra företag med konsultation kring och inköp av profilprodukter. Har du redan ett stort nätverk av affärsrelationer i
Göteborgsregionen och är laddad för att utvidga det? Vår och din målgrupp är allt från börsnoterade bolag till ägarledda mindre bolag i tillväxt.

Tjänsten går ut på att öka vår närvaro och försäljning i Sveriges västra region där du som säljare blir en avgörande nyckelperson för fortsatt framgång. Du kommer att identifiera affärsmål tillsammans med vår VD – och du kommer främst arbeta med att bygga förtroende och nya relationer med kunder genom att guida kunder och ge expertråd kring val av produkter. Långsiktigt syftar ditt uppdrag till att vi ska nå våra väldefinierade tillväxtmål. I din roll ges du stor frihet att själv lägga upp din arbetsdag och testa nya idéer. Du kommer till en mycket stimulerande arbetsplats på ett nytt och fräscht kontor med ett härligt gäng kollegor. Arbetstiden är vardagar kl. 8-17.

Din profil

För att klara tjänstens långsiktiga mål behöver du vara en skicklig och uthållig säljare – vilket betyder minst två års erfarenhet av försäljning. Att du har erfarenhet av profilprodukter är ett meriterande men att du har intresse av produkter är ett måste. Det är också ett stort plus om du har ett stort och brett nätverk bland företag i Göteborgsregionen.

Vi förväntar oss att du:

- har siktet inställt på framgång, både för ConEra och för dig själv.

- har förmågan och viljan att bygga, utveckla och förvalta förtroendefulla och affärsmässiga relationer vilka leder till nya samarbeten. Trägen vinner stämmer in på ditt agerande.

- uppskattar en mindre och platt organisation med högt i tak där du på riktigt tillåts påverka.

- är en prestigelös vinnarskalle som låter resultaten tala. Följande devis stämmer bra in på dig: "Det är inte vad jag säger att jag ska göra som räknas, utan vad jag gör".

Som person är du handlingskraftig, resultatinriktad och samtidigt prestigelös. Du vet att bra försäljning handlar om att skapa långsiktiga relationer och kundorienterade lösningar. Något du behärskar till perfektion genom att du är kommunikativ, kreativ och självgående samt öppen för att lära dig nya saker. Engagemang och vilja att lyckas är två ingredienser som gör att du kommer att passa in hos oss.

Känner du igen dig i profilen? Tveka inte att ansöka till ett av Göteborgs roligaste säljarjobb!

https://www.youtube.com/watch?v=0z6GS18k2tc&feature=youtu.be

Ansökan

ConEra samarbetar i denna rekrytering med Söder & Co. Ansökan är du välkommen att skicka via Söder & Co's hemsida www.soderco.se. Sista ansökningsdag är 2020-01-31. Ansökningarna behandlas löpande så ansök gärna redan idag. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Friberg eller Niklas N Ekeblad.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ConEra är verksamma inom reklamartiklar och profilkläder. ConEra startades 1983 och idag är vi ett tight team med breda kompetenser, globala kontakter och kontor/utställningar i
Stockholm, Karlstad och Göteborg. Med ett namn som betyder "med tiden" på latin, har stagnation aldrig varit ett alternativ för oss på ConEra. Tur då, att vi har lyckats knyta till oss en samling medarbetare som brinner för att hitta kreativa och nyskapande lösningar på våra kunders behov.

Vi som enda svenskt företag är partner i IGC Global Promotions. Våra ägare är långsiktiga och involverade. Läs gärna mer om oss på www.conera.se.