Butikssäljare till Elcykelkompaniet

Butikssäljare till Elcykelkompaniet

Som stjärnsäljare hos oss möter du alla butikens kunder och vägleder dem på ett proffsigt och trevligt sätt till rätt cykel, utrustning eller tjänst. Du kommer att erbjuda kunden ett långsiktigt samarbete där Elcykelkompaniet kommer att erbjuda hjälp med framtida serviceåtaganden. Allt för att göra kunden trygg och se till att kunden får en långsiktigt bra produkt och upplevelse.

I din roll ingår även ansvar för att hålla butiken ren, snygg och att lokalytan är väl påfylld med varor. I övrigt ingår vanligt förekommande butikssäljaruppgifter.

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är måndagar-fredagar kl. 10-18 och varannan lördag kl. 10-15.

Din profil
Vi söker med ljus och lykta efter dig med stort intresse för service och människor. Vidare ser vi framför oss att du är en person som motiveras av att ge kunder en wow-upplevelse i butiken och skapa nöjda kunder. Då vår första butik blir vårt flaggskepp söker vi dig som har högt engagemang, god arbetsmoral och är ordningsam. På vår önskelista står det att du har intresse för cykel och teknik. Stämmer det in på dig?

Meriterande är att du har tidigare erfarenhet från försäljning och kan göra ingående behovsanalyser och rekommendera rätt produkt till rätt kund. Kanske har du tidigare erfarenhet från cykel- eller elcykelförsäljning?

Avslutningsvis vill ha dig som sätter laget före jaget och bidrar till att vi blir ett framgångsrikt team. Vi värderar högt att du har vilja och attityd att utvecklas ihop med verksamheten och att du är positiv, lojal och helst av allt passionerad i att få vara med och bidra och påverka resan.

Ansökan
Känner du dig träffad av beskrivningen ovan? Elcykelkompaniet samarbetar i denna rekrytering med rekryteringsföretaget Söder & Co. Välkommen att skicka din ansökan via Söder & Cos' hemsida www.soderco.se. Sista ansökningsdag är 2021-02-28. Tjänstens start är så snart som möjligt med hänsyn tagen till uppsägningstid. Ansökningarna behandlas löpande så ansök gärna redan idag. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Niklas N Ekeblad på 0733-434111.
Mer info
Kontaktperson Niklas Ekeblad
Telefon 031-510031
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Elcykelkompaniet är specialister på elcyklar. Genom att erbjuda Sveriges största elcykelbutik vill vi vara kundens förstahandsval när det gäller elcykel, tillbehör och service. Vår ambition är att hjälpa kunden genom hela sin elcykelresa. Vi finns både i vår butik i Sisjön samt på elcykelkompaniet.se

Vår vision är att ändra sättet man transporterar sig på, öka folkhälsan och bidra till ett hållbarare samhälle. För att lyckas med detta jobbar vi med ett noga utvalt sortiment av kvalitetscyklar från de ledande varumärkena inom elcykel, elmountainbike och lådcykel. Vi vill ge kunden en fantastisk upplevelse och söker medarbetare med branschens bästa expertis. Vi prioriterar kundbemötande och serviceanda utöver det vanliga och söker därför människor som gillar människor.

Elcykelkompaniet är grundat av tre cykelglada grabbar, tillika entreprenörer, som tror på en hållbar framtid och vill hjälpa människor till rörelse. Efter att ha jobbat i cykelbranschen i över 10 år är det nu dags att ta elcykel till nästa nivå och bygga en modern elcykelkedja. Vi slår upp portarna till första butiken i slutet av mars. Hos oss finns stor potential att växa och utvecklas. Vill du vara med i vår tillväxtresa?