Account manager till Open Pos

Account manager till Open Pos

OPEN tillhandahåller kompletta lösningar för restaurang, servicehandel och rederier. Vi är Nordens ledande leverantör med kunder och verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Vårt jobb är att hjälpa våra kunder att planera, prestera och växa. För att göra livet lite lättare, har vi samlat allt på ett ställe. Och vår lösning kan enkelt anpassas för att möta just era önskemål. Vi skapar verktyg för att hjälpa er att få mer gjort, med mindre stress. Helt enkelt för att glada medarbetare, är vad som skapar nöjda kunder. Och när de trivs, blomstrar er verksamhet.

Dina arbetsuppgifter


Som Account Manager hos oss har du det övergripande ansvaret för dina kunder och din budget. Dina ansvarsområden innebär bl.a. att:

Utveckla och vårda befintliga kundrelationer i syfte att vårda och utveckla samarbetet. Representera Open mot dina kunder, samtidigt som du har ett bra stöd från flera viktiga interna stödfunktioner.
Jobba med uppsälj,cross-sälj och förnyelse, förlängning av avtal.
Analysera och förstå kundens nuvarande betallösningar och för att se möjligheter till utveckling och förbättring.

Vid uppstart får du en grundlig genomgång av företagets produkter och tjänster. Dessutom ges kontinuerlig uppföljning och stöttning av närmsta chef.

Din profil

Vi ser gärna att du har något års arbetslivserfarenhet inom försäljning, som tex Account manager, säljare eller restaurangerfarenhet.
Intresse för teknik och kundkontakt. För tjänsten krävs att du är flytande i det svenska språket, både i tal och skrift.

Du kommer bli anställd som konsult hos oss på Söder & co med goda chanser till överrekrytering på sikt. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, friskvårdsbidrag och en engagerad konsultchef som finns med som ett stöd under din anställning.

Tjänsten skall tillsättas omgående
Heltid
Kontorstider
Fast grundlön med provision
Mer info
Kontaktperson Antonio Godino
Telefon 031-510031
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 21 maj 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kandidater, kunder och konsulter.