Drifttekniker till Emerson

Drifttekniker till Emerson

Dina arbetsuppgifter

Emerson arbetar framgångsrikt i produktgrupper där samtliga medarbetare ansvarar för att rätt produkt levereras i rätt tid och med kvalitet.

Som drifttekniker på Emerson är du delaktig i flera moment inom produktionen. Tjänsten liknar en montör men på en mer avancerad teknisk nivå, vilket innebär att du monterar och producerar produkter med en mer avancerad produktionsmetod. Typiska arbetsuppgifter för en drifttekniker är bland annat:
  • Montering
  • Test/Kalibrering
  • Förpackning av produkter
  • Programmering
  • Materialhantering
  • Felsökning på misslyckade produkter
  • Stödja utveckling av nya produkter
  • Kontinuerlig förbättring
  • Bidra till att lösa kvalitetsproblem
Naturligtvis innefattar rollen som drifttekniker löpande förbättringsarbete relaterat till produktionssystemet. Varje drifttekniker arbetar efter ett schema med rotation inom produktionsgruppens olika arbetsstationer och arbetsuppgifterna varierar mellan de olika produktionsmomenten.

Din profil

Vi söker dig som är en strukturerad problemlösare, som trivs bäst av att arbeta i grupp och tar stort ansvar för att dina och gruppens arbetsuppgifter utförs med hög kvalitet. Du har ett naturligt driv och en hög arbetsmoral. Du är effektiv i ditt arbetssätt och positiv till nya utmaningar. Som person är du praktiskt lagd och är inte rädd för att ta i när det behövs. Du trivs med att arbeta i en dynamisk organisation. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har en teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande erfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av mekanisk- och elektronisk produktion. Vidare har du kompetens inom tillverkningsindustrin och god datorvana och behärskar Office/IT-system. Du har goda kunskaper i att tala, läsa och skriva på svenska och engelska. Emersons koncernspråk är engelska.

Verkar tjänsten intressant? Vi tillämpar löpande urval då tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt. Vi ser gärna att du skickar din ansökan via www.soderco.se så snart som möjligt. Anställningen är hos Söder & Co och arbetet utförs hos vår kund. Välkommen med din ansökan!

Om oss

Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullservice företag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

Hos oss gör människor skillnad.
Mer info

Om arbetsgivaren

Som en global innovatör har Emerson ett djupt arv av att lösa de mest komplexa utmaningarna som det moderna samhället står inför. Emerson kombinerar avancerad teknologi, branschledande expertis och en omättlig nyfikenhet på världen omkring oss för att skapa hållbara lösningar för de viktiga kunder och verksamheter vi hjälper till att utveckla.

Vårt "hur" är komplext, men vårt "varför" är enkelt och finns i vårt enhetliga globala syfte: Vi driver innovation som gör världen hälsosammare, säkrare, smartare och mer hållbart.

Emerson utvecklar olika typer av radarlösningar, till exempel mätprodukter för bland annat sjöfrakt. Faciliteterna har stöd för tjänster, försäljning, utveckling och produktion samt inspektion och testning.