Vi söker en erfaren lagermedarbetare till Exide i Mölnlycke

Vi söker en erfaren lagermedarbetare till Exide i Mölnlycke

Exide Technologies finns i över 80 länder och tillhandahåller produkter och tjänster som tillgodoser behovet av lagrad elektrisk energi inom transport- och industrisektorn över hela världen. Exide har funnits i batteribranschen i mer än 120 år och har lång erfarenhet och stor kunskap samt tillgång till avancerade forsknings- och utvecklingsmöjligheter när det gäller att tillhandahålla lösningar för olika krav på lagring av elektrisk energi.

Detta är till en början ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av oss på Söder & Co, för rätt person kan det övergå till en anställning av kund. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag kl.07:24-16:00 och placering är i företagets nya lokaler i Mölnlycke.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Kontroll och laddning av batterier och celler, både för industri och transportation
  • Kapacitetsprovningar och kvalitetskontroll av batterier
  • Felsökning i samband med reklamationer och returer från kunder
  • Plock av ordrar, ansvara för att det är rätt artikel, rätt mängd och att spänningskontroll utförs
Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete, det är även meriterande om du har kunskaper inom elområdet. För tjänsten behövs truckkort TLP 10 och förutsätter att du har en truckvana. Som person är du noggrann, metodisk, kommunikativ, kvalitetsmedveten och prestigelös. Att du har hög arbetsmoral, är ansvarstagande och tycker om att arbeta ser vi som en självklarhet. Jobbet är fysiskt krävande så det är bra att du är i god fysisk form. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag, som är 2019-10-31 Vi kan inte behandla ansökningar som inkommer via mail, registrera din ansökan via www.soderco.se.

Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Transport & Logistik, Lager, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kandidater, kunder och konsulter.