Verkstadsmekaniker sökes med omgående start

Verkstadsmekaniker sökes med omgående start

Vi söker verkstadsmekaniker till en av våra kunder i Göteborg. Vår kund är en ledande leverantör av reparations-och underhållstjänster. Med verkstäder runt om i Sverige så väl som i Norge erbjuder företaget snabb och effektiv service så väl som underhåll av godsvagnar och hjul. Du kommer främst arbeta dagtid men kväll kan också förekomma. Tjänsten är ett konsultuppdrag via Söder & Co men för rätt person finns goda möjligheter till anställning hos kund. Företaget har sina lokaler i Göteborg.

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som mekaniker kommer du att reparera, felsöka samt arbeta med förebyggande underhåll av tågvagnar och hjul. I det dagliga arbetet förekommer flera olika moment bland annat svetsning, reparation och viss truckkörning kan även förekomma. Dokumenterad erfarenhet samt truckintyg är krav. Arbetsuppgifterna kommer variera mycket då kundernas tågvagnar är av stor variation.

Din profil

Rollen passar dig som är ansvarstagande, noggrann och driven. Du har ett problemlösande förhållningssätt och har god verktygsvana. Vi ser gärna att du har arbetat med mekanisk svets tidigare.

Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet som tågmekaniker, lastbilsmekaniker alternativt reparatör av större entreprenadmaskiner men är du nyutbildad på området och hungrig på att lära kan även det vara av intresse.

Ansök via www.soderco.se. Urval sker löpande, så se till att söka redan idag! Notera att vi inte hanterar ansökningar via mail eller post.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kandidater, kunder och konsulter.