Tekniker sökes till spännande tjänst

Tekniker sökes till spännande tjänst

Som tekniker kommer du att arbeta självständigt under stora delar av tiden med arbetsuppgifter att utföra tester, kontroll och justering av företagets produkter. Du kommer även att utföra service och montering av produkterna och arbetar med såväl hård- som mjukvara, samt hantering av in och utleveranser. Företaget arbetar med tydliga mål och processer och mycket av planeringen sker dagligen i samråd med kollegor, men det är av stor vikt att du är självgående och initiativrik. I rollen har du mycket kontakt med kunder och leverantörer via mail och telefon, ofta på engelska då företaget har kundbas även utanför Sverige.
Tjänsten är på dagtid och det är heltid.

Vi söker dig som känner dig bekväm med kundkontakt och som har ett tekniskt intresse med praktisk erfarenhet av elektronikmontering. Du är en noggrann person som trivs med att arbeta självständigt och som vill utvecklas i en teknisk miljö. Då planeringen snabbt kan ställas om ser vi att du har ett öppet sinne. Du har grundläggande datakunskaper och har arbetat i Excel. Teknisk utbildning och erfarenhet av lödning är meriterande.

Uppdraget är långsiktigt med chans till anställning hos kund. Låter det intressant? Ansök redan idag då tillsättning kan ske löpande!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 18 nov 2019 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kandidater, kunder och konsulter.