Svetsare sökes!

Svetsare sökes!

Du kommer i rollen som svetsare utföra diverse uppgifter inom plåt och svets gällande tillverkning och reparation. Arbetet utförs antingen dagtid eller på det nystartade kvällsskiftet.

Tidigare erfarenhet inom någon eller några svetsmetoder ser vi som en självklarhet. Du har även vana vid att arbeta med olika typer av plåt. Då arbetet stundvis kan vara fysiskt krävande behöver du ha en god fysik. Vidare ser vi att du behärskar ritningsläsning och är drivande. Du trivs att arbeta i grupp. Du tar ditt arbete på stort allvar och är ansvarstagande. Det är av hög vikt att du är noggrann i ditt arbete och att du uppmärksammar detaljer.

Låter det här som något för dig? Välkommen att skicka in en ansökan via soderco.se. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via post eller mail.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 9 nov 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kandidater, kunder och konsulter.