Nu är vi i fullgång med att rekrytera in nya kollegor inför sommaren 2019! Är du student och söker sysselsättning för sommaren, är du intresserad av att jobba inom lager/logistik/produktion eller industri? Skicka då in en intresseanmälan och beskriv när och hur du vill jobba i sommar, har du truckkort, B-körkort eller annat som kan vara meriternade för det jobb du söker? Skriv så utförligt som möjligt så blir det enklare att matcha din ansökan mot våra kunders behov.

Dina arbetsuppgifter

Inför sommaren 2019 har vi behov av att anställa flera nya kollegor som vill arbeta ute hos våra kunder i Göteborgsområdet. Dina arbetsuppgifter kan variera mellan våra olika kunder och skiftarbete kan förekomma. Vi har huvudsakligen uppdrag inom industri/lager och logistik.
Flera av våra kunder har behov större delen av sommaren så ange i din ansökan mellan vilka veckor du önskar arbeta. Vanligast är behov mellan v25-33.
Skriv gärna i din ansökan när du är intresserad av att jobba i sommar, hur länge du kan jobba, hur mycket du vill jobba, om du gärna jobbar på lediga stunder fram tills sommaren, om det är någon vecka på sommaren du inte kan jobba osv. Ju utförligare ansökan, desto bättre!

Din profil

Du som söker ska vara flexibel, arbetsvillig och social för att passa in hos oss på Söder & Co. Truckkort och ADR är meriterande. Du som söker ska vara över 18 år. Stämmer det här överens med dig? Urval sker löpande så tveka inte på att söka tjänsten redan idag på www.soderco.se

För frågor så hänvisar vi till vår specifika mail för sommarjobbsfrågor; sommarjobbgbg@soderco.se

Vi ser framemot att få träffa dig!

Hälsningar Lina, Sofia och Andreas
Mer info
Telefon 031-510031
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 25 maj 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kandidater, kunder och konsulter.