Servicehero som vill jobba extra? SmsPark söker fler hjältar!

Servicehero som vill jobba extra? SmsPark söker fler hjältar!

Gillar du att hjälpa människor? Har du erfarenhet av serviceyrken och trivs med högt tempo? Då ska du fortsätta läsa!
Just nu rekryterar Söder & Co, för Inteleon Sms Park räkning, nya kollegor på timmar till deras härliga kundtjänstteam.

Kundserviceteamet består idag av runt 15 personer, samt en studentpool med 5 kollegor anställda av Söder & Co. Det är denna pool vi nu vill fylla med ytterligare kollegor inför våren och sommaren. Vi söker dig som utöver dina studier/annan sysselsättning vill jobba ungefär 3 – 7 arbetstillfällen per månad. Arbetspassen är alltid förlagda till vardagar och längden kan variera mellan 3 - 8 timmar beroende på Inteleons behov och din tillgänglighet. Du kommer att arbeta på Inteleons kontor som ligger centralt i Krokslätt, Mölndal.

Hos SmsPark kommer du få lära dig massvis med nya saker när du guidar kunder genom parkeringsdjugeln. Kundservice ses som hjärtat i organisationen och ledordet är personlig service. Mycket energi läggs på mötet med kunden och att på bästa sätt hitta en lösning tillsammans. På SMS Park har man skrotat enformiga och monotona manus och ser istället till att lämna positiva och personliga avtryck hos kunden. Du kommer enbart att svara på inkommande samtal, därför är det en fördel om du är en äkta pratkvarn! Du kan också komma att hjälpa kunder via mail.

Framförallt kommer du att arbeta med frågor som rör faktureringsärenden. Vi värdesätter våra medarbetare väldigt högt och du kommer att få en god upplärning, samt coaching och uppföljning i ditt arbete. Detta då vi ser en långsiktighet i din tid hos oss och därför är det är viktigt att du, utöver dina studier, vill vara med och utvecklas tillsammans med oss.

Vi söker i första hand rätt personer snarare än rätt bakgrund och CV. Som person ser vi gärna att du finner glädje i att hjälpa andra och med en positiv inställning är du en bidragande lagspelare. Vidare har du en ödmjuk ton, är ansvarsfull, en god lyssnare och har ett starkt intresse för service. Har du tidigare arbetat med kundservice via telefon är detta meriterande.
Eftersom flera personer kommer att anställas in i kundtjänstteamet samtidigt sker en gemensam upplärning under två heldagar 6-7 maj. Därefter påbörjas de ordinarie arbetspassen. Det är viktigt att du som söker har möjlighet att delta på upplärningstillfällen för att få de bästa förutsättningarna i ditt arbete.

Om du, precis som vi tycker detta låter som en spännande uppgift så rekommenderar vi dig att skicka in en ansökan idag. Urval sker löpande. Du kommer att bli en del av ett ungt och drivet gäng som alla arbetar mot samma mål - att digitalisera och förändra parkeringsbranschen.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.soderco.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kandidater, kunder och konsulter.