Säljare sökes till EcoOnline

Säljare sökes till EcoOnline

Dina arbetsuppgifter

Som Säljare hos EcoOnline kommer du att arbeta med försäljning av bolagets programvara. Du driver självständigt hela säljprocessen, men har stöd ifrån mötesbokare. I ditt dagliga arbete kommer du ha kontakt med exempelvis kvalitets- och miljöchefer samt andra personer i ledande befattningar. Dina potentiella kunder hittar du i hela Sverige och i olika branscher. Nykundsbearbetning sker via bokade telefonmöten, där du på egen hand demonstrerar bolagets tjänster online och genomför behovsanalyser för att generera affär och bra lösningar för kunderna. Som Säljare hos EcoOnline kommer du att ingå i ett engagerat team som stöttar och lyfter varandra, samtidigt som goda resultat och hög aktivitet står i fokus. Denna tjänst är beräknat med start i Augusti och i starten av anställningen kommer du att få en gedigen introduktion i tre veckor där fokus ligger på att lära sig produkter och system.

Din profil

Som person är du handlingskraftig, resultatinriktad och samtidigt prestigelös. Du vet att bra försäljning handlar om att skapa långsiktiga relationer och kundorienterade lösningar. Något du behärskar till perfektion genom att du är kommunikativ, kreativ och självgående samt öppen för att lära dig nya saker. Engagemang och vilja att lyckas är två ingredienser som gör att du kommer att passa in hos oss. Vidare är du aktiv, framåtlutad och vill driva säljprocessen från start till mål. Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet från försäljning inom B2B och vi ser gärna att du har erfarenhet ifrån att arbeta i CRM-system. För tjänsten är även B-körkort ett krav.

Vi förväntar oss att du:
  • har förmågan och viljan att bygga, utveckla och förvalta förtroendefulla och affärsmässiga relationer vilka leder till nya samarbeten. Trägen vinner stämmer in på ditt agerande.
  • har siktet inställt på framgång, både för EcoOnline och för dig själv.
  • uppskattar en mindre och platt organisation med högt i tak där du på riktigt tillåts påverka.
  • är en prestigelös vinnarskalle som låter resultaten tala. Följande devis stämmer bra in på dig: "Det är inte vad jag säger att jag ska göra som räknas, utan vad jag gör".
Känner du igen dig i profilen? Tveka inte att ansöka till ett av Göteborgs roligaste säljarjobb!

Ansökan
EcoOnline samarbetar i denna rekrytering med Söder & Co. Ansökan är du välkommen att skicka via Söder & Cos hemsida www.soderco.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag. Sista dag för ansökan är 2019-05-31. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Ulrika Sandberg 0768-818177.
Mer info
Kontaktperson Ulrika Sandberg
Telefon 031-510031
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 9 juni 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EcoOnline är ett mjukvaruföretag som är specialiserat på att utveckla system för att göra arbetsplatser säkrare och kemikaliehantering enklare.
Vi hjälper företag att få kontroll och följa lagen – enkelt och kostnadseffektivt. Företaget grundades 2000 och har för närvarande över 5 500 kunder och 200 anställda i Storbritannien, Irland, Norge, Sverige, Danmark och Finland. Göteborgskontoret startades år 2010 och nu finns 25 kollegor på plats på kontoret vilket är beläget centralt i fina och ljusa lokaler.