Redovisningsekonom

Redovisningsekonom

För vår kunds räkning söker vi en driven och initiativtagande redovisningsekonom på heltid med tillträde så snart som möjligt. Antingen blir du anställd direkt av kundföretaget eller så börjar du som konsult med anställning hos oss. Vad passar bäst för dig? Du kommer att arbeta i ett team av redovisningsekonomer och controllers och ges möjlighet att vara med på en utvecklande resa där arbetssättet idag är manuellt och hands on men på sikt ska bli digitalt. Du kommer att få möjlighet att arbeta brett inom redovisningsområdet med reskontra (kund- och leverantör), månadsbokslut och vara delaktig i årsbokslut.

Som redovisningsekonom arbetar du i ett växlande tempo i en öppen kontorsmiljö där du får visa dina goda egenskaper inom ekonomiområdet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Arbetstiden är kontorstid måndag-fredag. Företaget har kollektivavtal.

Din profil
Vi söker dig som antingen har eftergymnasial ekonomiutbildning och erfarenhet av redovisning eller dig som tack vare arbete och erfarenhet lärt dig redovisning. Centralt i denna rekrytering är din vilja och inställning att vilja utveckla och utvecklas. Din attityd bör genomsyras av driv, lösningsorientering och engagemang.

Du har goda kunskaper i Officepaketet och systemvana, gärna från Navision. För att lyckas i denna tjänst bör du vara noggrann, social och prestigelös. Du har god förmåga att formulera dig i såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Ansökan
Ansökan är du välkommen att skicka via Söder & Cos' hemsida www.soderco.se. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista dag för ansökan. Sista dag för ansökan är 2020-11-08. Anställningen inleds med en provanställning i sex månader. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Niklas N Ekeblad 0733-434111.
Mer info
Kontaktperson Niklas Ekeblad
Telefon 031-510031
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kandidater, kunder och konsulter.