Projektledare till FordonsGas

Projektledare till FordonsGas

Dina arbetsuppgifter

I rollen som projektledare kommer du primärt att ansvara för etablering och nybyggnation av LNG/CNG tankstationer och andra biogasrelaterade anläggningar. Det innebär att du kommer att hålla ihop hela byggnationen och koordinera underleverantörer. Du har det övergripande projektledaransvaret från start till driftsättning och överlämning.. Före projektet är igång är din arbetsuppgift att räkna på vad det kan kosta att bygga respektive tankstation. Etablering av nya stationer innebär att du ansvarar för att hitta ny mark och då kommunicera med markägare och kommuner i hela Sverige. Utöver etablering av nya anläggningar kan du förväntas arbeta med mindre projekt såsom att bygga om befintliga stationer. Vidare kommer du att ansvara för tillståndshantering (bygglov, brandfarligvara och riskutredning).

Din profil

Du har relevant utbildning och några års erfarenhet inom byggsektorn. En lämplig bakgrund kan vara som byggprojektledare eller att du har arbetat med projekt inom industri eller inom produktionslinjer. Du kommer att arbeta ute i projekten vid uppstart och för uppföljning. Tjänsten innebäre resor inom och utanför Sverige, periodvis vid drifttagning många resdagar.

Då FordonsGas ingår i ett internationellt företag och med leverantörer utanför Sverige behöver du behärska både engelska och svenska, i både tal och skrift.

Som person är du van problemlösare och ser möjligheter istället för svårigheter. Du har förmågan att kunna organisera projekt. Du förväntas vara kommunikativ och tydlig i ditt sätt. Du samarbetar med lätthet tillsammans med andra människor.
Du karaktäriseras av att vara självgående, driftig och trivs med att arbeta med planering och proaktivitet. Att se resultat genom att driva projekt i mål är något du uppskattar. Vi hoppas att din plan är att komma till FordonsGas för att du vill växa med oss.

Ansökan

Tjänstens tillträde är så snart som möjligt med hänsyn tagen till eventuell uppsägningstid. Placering är på kontoret i Gårda i centrala Göteborg och tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent, med en inledande provanställning på sex månader.

FordonsGas samarbetar i denna rekrytering med rekryteringsföretaget Söder & Co. Ansökan är du välkommen att skicka via Söder & Cos' hemsida www.soderco.se.
Urval kommer att ske löpande. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ulrika Sandberg på telefon 0768-818177.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

FordonsGas affärsidé är enkel: vi driver och utvecklar gastankstationer. Eller gasenergistationer, som vi brukar säga. Gasen är framtidens cirkulära energi.
Och det är därför vi jobbar så hårt på att erbjuda den som drivmedel i våra energistationer. Att röra sig, resa och mötas är något genuint mänskligt. Men fossil diesel och bensin kan inte driva framtidens resor och transporter.
Istället måste vi bli fler som tänker nytt och tankar bättre. Vi på FordonsGas tror att människor vill göra gott, bara det inte är krångligt och för dyrt.
Därför ser vi det som vår uppgift – att göra det enklare att färdas hållbart.

FordonsGas Sverige AB bildades 1998 och är sedan 2014 en del av Air Liquide Group. Genom vårt växande nätverk av idag mer än 40 energistationer vill vi öka såväl andelen biogasdrivna resor som transporter. 2016 förvärvade vi vårt första dotterbolag, Lidköping Biogas AB, och vi blev därmed Sveriges enda producent av flytande biogas.

Vi är idag 38 anställda med huvudkontor i Göteborg. Trovärdighet, personlig, jordnära och kreativ är vår kärnvärden och utgör grunden i vårt arbete. Ta gärna en titt på fordonsgas.se för att lära känna oss bättre.