Order- & försäljningskoordinator till Jo Food AB

Order- & försäljningskoordinator till Jo Food AB

Som anställd i JO Food AB är du en del av ett företag med stor drivkraft. Alla i vårt team bidrar i sin roll och tillsammans växer vi med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Jo Food söker en koordinator som i huvudsak kommer att arbeta med orderhantering och försäljning. Samtliga på kontoret arbetar i olika grad med att ta emot beställningar men du förväntas vara spjutspetsen. I rollen ingår också delvis ansvar för kunddata och marknads/säljmaterial. Företagets kunder är allt från mindre grossister till större kedjor och det är viktigt att du känner dig trygg med att ha mycket kundkontakter, arbeta med merförsäljning till redan befintliga kunder och till viss del nyförsäljning. Nedan arbetsuppgifter ingår i denna dynamiska roll:
  • Mottagning och registrering av order i affärssystem och merförsäljning till befintliga kunder.
  • Viss nykundsförsäljning, ta emot förfrågningar och skapa offerter och övriga underlag till kund.
  • Ansvara för kampanjarbete mot större kedjekunder, marknadsmaterial
  • Uppdatera och underhålla kunddata, pris- och artikeldata mot avtalskunder.
  • Skapa mervärde för kunden genom att stötta utesäljare i affärsprocessen
  • Delvis deltagande på mässor och gemensamma kundaktiviteter
Arbetstiden är kontorstid, kl. 8-17, måndag-fredag. En dag per vecka börjar du kl. 7.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och det är meriterande om du har arbetat inom dagligvaruhandeln. Du är utpräglat serviceorienterad, trivs med ett stundtals högt tempo och har förmågan att kunna prioritera och växla mellan arbetsuppgifter och att arbeta mot deadlines. Vidare önskar vi att du är lyhörd och lösningsorienterad inför kundernas önskemål och värnar om att skapa goda relationer. Du har ett positivt synsätt på saker och är van vid att arbeta självständigt. Du blir en viktig spelare i vårt team. Du vet var det innebär att rätt sak hamnar på rätt ställe och att göra "det där lilla extra" när det krävs. Du har goda datakunskaper och det är meriterande om du har arbetat med Visma Business sedan tidigare.

Ansökan
Jo Food samarbetar i denna rekrytering med rekryteringsföretaget Söder & Co. Ansökan är du välkommen att skicka via Söder & Cos hemsida www.soderco.se. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 2019-12-15. Tjänsten ska tillsättas med start i början på januari 2020. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Lina Friberg 031–510031.

Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och personaluthyrningsföretag. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.
Mer info
Kontaktperson Lina Friberg
Telefon 031-510031
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Försäljning, Säljsupport, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 18 dec 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett en fullsortimentsgrossist av fisk, skaldjur och seafood. Ett familjeföretag med 30 år i branschen. Jo Food AB grundades 1983 och förvärvades 2016 av Mondi Group AB. Idag finns kontor och fryslager placerat i Fiskhamnen, Göteborg, mitt i händelsernas centrum när det gäller import och export av fisk och skaldjur.