Lageransvarig till Folkspel

Lageransvarig till Folkspel

Till Folkspel söker vi nu en lageransvarig som är redo att ansvara för vår lager och logistikverksamhet i Tagene. Tjänsten är varierad och ditt ansvarsområde innefattar bland annat:
  • leda, organisera och utveckla lagerverksamheten
  • personalansvar för cirka 10 personer
  • generell produktionsplanering
Rollen är operativ vilket innebär att du delvis arbetar i verksamheten tillsammans med personalen. Du kommer att ha flera olika kontaktytor både internt och externt. Arbetstider är måndag-torsdag kl. 7-16, fredagar kl. 7-14.

Din profil

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet ifrån lagerverksamhet/produktionsplanering och nu är redo för nästa steg. Det är viktigt att du gillar att nå uppsatta mål, är en duktig problemlösare och har en god samarbetsförmåga. Du har förmågan att kunna leda och motivera personalen genom ett coachande förhållningssätt. Det meriterande om du har ledarskapserfarenhet. Vidare tror vi att du är strukturerad, ansvarsfull, utåtriktad och duktig på att kommunicera. Du har grundläggande kunskap i att göra kostnadsuppföljningar gentemot budget. Tjänsten kräver också goda datakunskaper och att du har B-körkort, truckkörkort är önskvärt men inget krav.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Folkspel med Söder & Co. Ansökningshandlingar behandlas löpandes så ansök gärna via vår hemsida redan idag www.soderco.se . Sista ansökningsdag är 2018-12-09. För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Lina Friberg 0760-50 20 57.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 9 dec (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Folkspel ägs till 100 % av folkrörelserna, via 73 riksorganisationer med ca 5 miljoner medlemmar. Vi är drygt 100 anställda med en årsomsättning på 1,2 miljarder. Vårt uppdrag är att via lotteriverksamhet göra det möjligt för folkrörelserna att kunna fortsätta sitt viktiga arbete. Några av våra produkter är BingoLotto, Sverigelotten och Årets Eldsjäl. Genom åren har Folkspel genererat över 16 miljarder kronor till svenskt föreningsliv. Läs mer om oss och våra produkter på: www.folkspel.se.