Kundtjänstmedarbetare till Svenska Orient Linien

Kundtjänstmedarbetare till Svenska Orient Linien

För SOL Continent Lines räkning söker vi en ny medarbetare på heltid till Customer Serviceavdelningen med tillträde så snart som möjligt. Du kommer att introduceras och läras upp under flera veckor. Placering är på kontoret i Göteborg beläget i Klippan vid Älvsborgsbrons södra landfäste. Uppdraget är initialt ett konsultuppdrag till och med augusti 2019. Då SOL expanderar kan möjlighet finnas att det blir en permanent anställning därefter. Alternativt skapar vi på Söder & Co erbjuda andra möjligheter efter detta uppdrag då du blir tillsvidareanställd. I rollen som Customer Service arbetar du, tillsammans med fyrakollegor på avdelningen, med att hjälpa kunder från ax till limpa med hela bokningsprocessen. Nyckeln i tjänsten är att vara service- och lösningsorienterad.

I arbetsuppgifterna ingår:Kontakt med våra kunder per telefon och mail samt besök hos kundernaBokning av lastHantering av IMO-dokument och manifestPlanering av last ombord på våra fartygAvslut efter avgångFaktureringBesök i Göteborgs hamn och ombord på våra båtar.

I tjänsten som
Customer Service arbetar du i ett växlande tempo i en öppen kontorsmiljö där du får visa dina goda egenskaper inom serviceområdet. Arbetstiden är vardagar08:00-16:45 (juni-augusti 08.00-16.15). Schemalagd övertid och beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten. Beredskap är ungefär var fjärde vecka och omfattar 7-8 dagar per månad.
Mer info
Kontaktperson Lina Friberg
Telefon 031-510031
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 21 okt (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenska Orient Linien AB (SOL) är ett privatägt rederi med verksamhet organiserad i flertal affärsområden inom sjötransport. Medelhavstrafiken bedrivs av inbefraktade fartyg.

SOL Continent Line bedriver linjetrafik med sju RoRo-fartyg på fem linjer i Öster-och Nordsjön. TransProCon är specialiserade på projektlaster över hela världen. SOL North Europe Service ägnar sig åt Management Services och är outsourcingpartner åt Stora Enso.


Läs gärna mer på www.sollines.se.

Om Söder & Co
Söder & Co är ett
auktoriserat rekryterings- och personaluthyrningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring och personlig prägel gentemot våra kontaktytor; kandidater, kunder, kollegor och leverantörer. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

På Söder & Co är vi alltid intresserade av att knyta till oss rätt personligheter. För hos oss är det människorna som gör skillnad. Vi erbjuder dig marknadsmässig lön, tjänstepension enligt vårt kollektivavtal med unionen, friskvårdserbjudande, roliga medarbetaraktiviteter och personligt engagemang från din närmsta chef. Vår framgång bygger på din framgång. Välkommen till oss!