Kundservicemedarbetare till Bagaren och Kocken

Kundservicemedarbetare till Bagaren och Kocken

Vi är kända för att ge våra kunder det lilla extra när det kommer till kundvård och har en hög kundnöjdhet. Som Kundservicemedarbetare har du därför ett viktigt ansvar i att se till att kundnöjdheten bibehålls och att kvaliteten är fortsatt hög.

Bagaren och Kocken befinner sig i en stark tillväxtfas vilket ställer krav att du som person är flexibel, har förmågan att arbeta effektivt mot uppsatta mål och nyckeltal samt är stresstålig. Samtidigt håller du en hög servicenivå och ser uppkomna situationer ur kundens ögon. Du har lätt för att samarbeta, trivs med att jobba i team och tycker om att ta ansvar över de ärenden som kommer in via telefon, mail eller chatt.

Dagliga arbetsuppgifter är:
- Produktrådgivning
-Leveransfrågor
- Service- och reklamationsärenden
- Samt andra förekommande administrativa uppgifter

Vi söker dig som trivs med kundservice, gillar fart och tempo men som samtidigt vet vikten av struktur och effektivitet för att kunna göra ett professionellt servicearbete.Viktigt för rollen är att du som person är flexibel, har förmågan att arbeta effektivt mot uppsatta mål och nyckeltal samt är stresstålig. Samtidigt håller du en hög servicenivå och ser uppkomna situationer ur kundens ögon. Du tar ansvar i ditt arbete och trivs med teamarbete. Du har god datorvana och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Tjänsten är ett konsultuppdrag, du kommer vara anställd av Söder & Co men arbeta som uthyrd konsult. Bagaren och Kocken sitter i nya fräscha lokaler placerade ute i Sörred/Torslanda. Arbetstider kl8-16:30 måndag - fredag.

Ansökan:

Låter detta som en tjänst för dig, kan du börja omgående? Skicka in en ansökan via www.soderco.se så snart som möjligt, vi arbetar med löpande urval! Vi hanterar inte ansökningar som inkommer på annan väg. Frågor? Kontakta ansvarig rekryterare Lina Friberg på 0760-502057.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kandidater, kunder och konsulter.