Konsultchef/rekryterare till Söder & Co

Konsultchef/rekryterare till Söder & Co

Som konsultchef har du ett helhetsansvar för att utföra och leverera rekryterings- och konsulttjänster. Exempelvis kompetenser inom lager och logistik, produktion, marknad & försäljning, ekonomi & administration, kundservice och HR. Med entusiasm genomför du fördjupade företags-, behovs- och kravprofilsanalyser hos våra befintliga och potentiella kunder. Gällande våra kunder så förväntas du föra dialogen rörande organisation, ledarskap, kompetensförsörjning, utmaningar etc. Du har inga problem med att leda affären i hamn och du trivs som bäst då du lyckas. Trots att du hellre träffar människor än står eller sitter vid datorn så kommer du att behöva skriva säljande annonser, göra sökningar i nätverk och olika databaser för att hitta bästa tänkbara kandidater åt våra kunder. Bäst när det gäller nämndes innan och det träder in då du möter och intervjuar kandidater. Du inser att det är i mötet med människan som du och vi som bolag gör skillnad.

Som ledare står du upp när det blåser runt omkring dig. Du behöver inte hävda dig genom att ständigt understryka att du är chef utan du är naturligt avslappnad i din ledarroll. Du har personalansvar för ett antal konsulter som arbetar ute hos våra kunder och du matchar uppdrag, rekryterar och arbetar med HR-frågor såsom lönerevision, lönesättning, arbetsmiljö etc.

Som konsultchef hos oss får du arbeta i en entreprenörsinriktad miljö med hög ambitionsnivå. Du har stora möjligheter att påverka din egen inriktning, framgång och företagets utveckling. Ditt uppdrag är primärt att rekrytera och hyra ut kollektivansluten personal och tjänstemän i Storgöteborg.

Vi förväntar oss att du
  • har förmågan att bygga, utveckla och förvalta förtroendefulla och affärsmässiga relationer oavsett om du träffar en kund, kandidat eller konsult. Du inser att personen som ena dagen är kandidat kan nästa dag vara kund och vice versa.
  • att du i ditt ledarskap är rak men också vill se, ge och le!
  • ger järnet genom hög aktivitetsnivå och uppskattar en rundpingisomgång på kontoret mellan aktiviteterna.
  • har nära till skratt och uppskattar en liten och platt organisation med högt i tak.
  • har siktet inställt på framgång, både för dig själv och för Söder & Co. Du kommer att få en nyckelroll i vår fortsatta organisationsutveckling. Vem vet vilken roll du tar hos Söder & Co år 2020?
  • är en prestigelös vinnarskalle som låter resultaten tala. Följande devis stämmer bra in på dig: "Det är inte vad jag säger att jag ska göra som räknas, utan vad jag gör".
  • har utbildningsbakgrund från universitet, IHM eller liknande.
  • har branscherfarenhet.
Det är meriterande om du vill vara med oss och springa stafettvarvet (Göteborgsvarvet) 2019.

Sista ansökningsdag är 2018-10-03. Ansökningarna behandlas löpande så ansök gärna via vår hemsida www.soderco.se redan idag. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofie Andersson.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 3 okt (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tack Göteborg! Allra ödmjukast kan vi meddela att vår expansion fortsätter i rask takt och nu tar vi nästa kliv för att erbjuda fler företag våra rekryterings- och personaluthyrningstjänster. Söder & Co i Göteborg etablerades i början på 2013 och i nuläget har vi cirka 200 medarbetare vilka till största del arbetar ute hos våra kunder. Parallellt med vår konsultverksamhet utför vi rekryteringsuppdrag inom olika branscher. Vi som arbetar på Söder & Co har gedigen erfarenhet från rekryterings- och bemanningsbranschen och har en stark tro på fortsatt framgång. Vi har inga som helst planer på att bli störst men vi vill ha din hjälp med att fortsätta vår resa mot att bli bäst. "Bäst när det gäller" pratar man om i idrotten och vi vill att du, precis som vi, har samma motto. I kundmötet, kandidatmötet eller konsultmötet vill vi att du presterar på topp. Först då kan vi skilja oss från mängden i branschen. Är du redo att göra skillnad på riktigt? Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.