Junior utrullningstekniker

Junior utrullningstekniker

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med möjlighet till tillsvidareanställning. Uppdraget startar under april-19 och arbetstiderna är måndag till och med fredag mellan kl.8-17.
Som lagermedarbetare/utrullare ingår du i ett team som arbetar med installation av hårdvara på arbetsstationer. Som utrullningstekniker hjälper du användarna att komma igång med sin nya dator. I arbetsuppgiften kan det även förekomma att vara till hjälp med installation av lokala skrivare och eventuellt andra lokala tillbehör.
En hel del tid spenderas inom företagets lagerverksamhet med att förbereda och packa ihop arbetsstationerna innan det är dags att leverera ut dem till användaren. Kort summering av arbetsuppgifterna:
  • Lagerarbete
  • Utrullning av ny hårdvara
  • Nedmontering av befintlig arbetsstation (arbetsdatorn)
  • Därfefter uppmontering av ny arbetsstation.
Eftersom transporter till viss del görs med bil så är B- körkort ett krav.

Din profil

Du som söker tjänsten har med fördel studerat på gymnasium med inriktning på IT och/eller teknik. Du har ett naturligt intresse för datorer och nätverk med kunskaper i enklare installation av hårdvara. Arbetet som lagermedarbetare/utrullare är intensivt och därför är det viktigt att du gillar att arbeta fysiskt och hålla ett högt tempo på jobbet.
För att lyckas i rollen som lagermedarbetare/utrullare tror vi att du är en social och driven person som tycker om att arbeta med många kontaktytor.

Varmt välkommen med din ansökan.
Mer info
Telefon 031-510031
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 26 apr (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kandidater, kunder och konsulter.