Head of Shared Services till IHM Business School

Head of Shared Services till IHM Business School

I rollen som Head of Shared Services kommer du att ges möjlighet att leda och utveckla enheten kontorsservice med receptioner och caféverksamhet i Stockholm, Göteborg och Malmö samt enheten Digital
Management vilken säkerställer servicegraden för IT-support. Vidare har du ansvar för fastighet/lokal bestående av en IHM-ägd fastighet och två hyreslokaler. I tjänsten ingår att samordna Program Management Office innehållande att leveranssäkra och genomföra företagsgemensamma projekt och att leda enheten mediaproduktion. Avslutningsvis har du ansvar för inköpsfunktionen hos IHM. Totalt består Shared Services av cirka 10 personer. Du kommer att rapportera till VD.

På IHM blir du omgiven av ett kompetent och härligt gäng. Du blir en viktig kugge inom ett starkt och väletablerat varumärke där digitalisering och innovation är ledord.

Din profil
Du är den närvarande och trygga chefen som tack vare ditt utvecklade ledarskap har förmågan att zooma in och zoom ut för att se vad som behöver göras, prioriteras och delegeras. Med ditt mod och din beslutsamhet ser du till att få saker att hända och att projekt genomförs. Du är en ansvarsfull "doer" med siktet inställt på framgång för IHM, dina medarbetare och dig själv.

Du förväntas inte kunna allt inom IT, mediaproduktion eller fastighet då du har medspelare som är duktiga inom sina respektive områden. Däremot förväntar vi oss att du har förmågan att leda, coacha, inspirera och utmana medarbetarna till goda arbetsinsatser och utveckling.

Då service är en central del i tjänsten ser vi gärna att du tidigare har arbetat med ledarskap i serviceorganisationer. Du vet vad som krävs för att få en kund att bli nöjd och att ge det där lilla extra när det krävs. För oss är det självklart att du är kommunikativ i ditt ledarskap och sätter laget före jaget parallellt med att du har taktpinnen och visar vägen.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar IHM Business School med rekryteringsföretaget Söder & Co. Ansökan är du välkommen att skicka via Söder & Cos' hemsida www.soderco.se. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista dag för ansökan. Tjänstens tillträde är så snart som möjligt. Sista dag för ansökan är 2020-09-27. Anställningen inleds med en provanställning i sex månader. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulter Niklas N Ekeblad 0733-434111 eller Lina Friberg 0760-502057.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, HR & Personal, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 4 okt 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IHM Business School erbjuder affärsutbildningar för företag och människor som vill utvecklas och nå framgång. Vi erbjuder ett brett utbud av öppna och företagsanpassade utbildningar; på våra affärsskolor i Stockholm, Göteborg och Malmö, och ute hos våra kunder. Vi är en privat, fristående affärsskola helägd av den ideella stiftelsen IHM. Sedan starten 1968 har över 50 000 personer gått hos oss. Framgången bygger på vår förmåga att erbjuda aktuell, relevant kunskap och träning som ger just den kompetens som efterfrågas på arbetsmarknaden. IHM har offensiva framtidsplaner, god tillväxt och ekonomisk stabilitet och tillsammans med Söder & Co är vi nu på jakt efter en serviceinriktad ledare med skinn på näsan till tjänsten Head of Shared
Services.