Gerflor söker kundtjänstmedarbetare

Gerflor söker kundtjänstmedarbetare

Som kundtjänstmedarbetare hos Gerflor har du en viktig roll då du kommer ha mycket kontakt med kunder, och på så sätt vara ansiktet utåt för Gerflor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består bland annat av orderläggning, registrering och uppföljning av projekt, transport- och godsförfrågningar samt reklamationsärenden enligt Gerflors riktlinjer.

I ditt arbete kommer du kommunicera och samarbeta med kundtjänsten i andra länder, framför allt Norge, Danmark och Frankrike. Vidare förväntas du vara delaktig i att leda, koordinera och motivera kollegorna. En löpande och viktig arbetsuppgift är ge Gerflors kunder den bästa möjliga servicen. Tjänsten är placerad på Gerflors kontor på Östra Sörredsvägen, och arbetstiden är förlagd dagtid på vardagar.

Din profil
För att ta dig an rollen som kundstjänstmedarbetare hos Gerflor ser vi att du har några års erfarenhet av en liknande roll inom kundtjänst. Du pratar, skriver och läser obehindrat på engelska såväl som svenska. Vidare ser vi att du som person är:
  • Strukturerad och ansvarsfull
  • Intresserad och kunnig inom IT
  • Kommunikativ
  • Självgående
Tjänsten är på heltid med tillträde så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. I denna rekrytering samarbetar Gerflor med rekryteringsföretaget Söder & Co. Har du det som krävs för rollen? Tveka då inte att söka tjänsten på www.soderco.se, sista ansökningsdag är 2022-05-27. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Olivia King, 073-343 42 55.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Transport & Logistik, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gerflor utvecklar golv- och vägglösningar till bostäder, kontor, sjukhus, restauranger och mycket mer. Gerflor har kontor och produktion över hela världen, med huvudkontor i Frankrike. De jobbar med lösningar som är unikt anpassade till respektive användningsområde. I Gerflor-koncernen hittar du flera berömda varumärken såsom Taraflex, Tarabus, Connor sports och DLW. De är världsledande inom tåliga golv och har ett stort fokus på design men även hållbarhet och miljö.