Fria Bröd söker underhållstekniker till nattskiftet

Fria Bröd söker underhållstekniker till nattskiftet

Dina arbetsuppgifter
Som underhållstekniker hos Fria Bröd jobbar du med att underhålla och reparera utrustning i och kring produktionen. Du kommer jobba med planerat underhåll såväl som att reparera akuta fel som uppstår. Det kan exempelvis gälla att underhålla/reparera produktionens packmaskin eller produktionsvåg. Vidare innebär jobbet att självständigt och proaktivt föreslå samt arbeta med tekniska förbättringsåtgärder. Arbetet utförs självständigt och är förlagt heltid på natten.

Din profil
För att vara lämplig för rollen behöver du ha tidigare erfarenhet av mekaniskt verkstadsarbete, svets, svarv eller liknande. Du behöver tidigare ha jobbat inom processindustrin. Vidare ser vi att du är:
  • Van vid att genomföra felsökningar på produktionsutrustning såväl som mekanisk och elektrisk utrustning
  • Erfaren vad gäller att jobba med datorn, underhållssystem och office-paketet
  • Självgående och handlingskraftig
  • Strukturerad, flexibel och prestigelös
Du bör ha körkort och tillgång till egen bil. Tjänsten kommer att tillsättas med start omgående. Du blir anställd som konsult hos Söder & Co men jobbar ute hos Fria Bröd i Bårhult. Det finns goda chanser att bli överrekryterad efter 6 månader.

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.
Söder & Co ska bidra till ett inkluderande samhälle där människor utmanas, har framtidstro och känner sig delaktiga. Utifrån kompetensprövning ger vi alla människor möjligheter på arbetsmarknaden och i samhället i stort, oavsett etnicitet, religiös övertygelse eller sexuell läggning. Hos oss gör människor skillnad.
Mer info
Kontaktperson camilla_feldt
Email Mejla camilla_feldt
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 26 aug 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fria är ett framgångsrikt familjeägt bolag som utvecklar och säljer gluten- och mjölkfria bageriprodukter sedan 1996. Vi är marknadsledare i Norden inom glutenfritt bröd och vi fortsätter växa. För att stärka våra team med duktiga och motiverade lagerarbetare som vill utveckla vår lagerhantering och vårt bolag tillsammans med oss samarbetar vi med Söder & Co. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet – våra värderingar är viktiga för oss. På Fria är alla bröd bakade utifrån recept som tagits fram av vår egen personal. Bröden fryses direkt efter bakning för att bibehålla smak och konsistens.
Vårt glutenfria bröd finns i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Belgien, Nederländerna, Italien, Tyskland och Storbritannien.