Elektronikmontör till LumenRadio

Elektronikmontör till LumenRadio

Om Företaget

LumenRadio söker en elektronikmontör för ett långsiktigt behov. Detta är ett konsultuppdrag där du är anställd av Söder & Co men arbetar hos LumenRadio. De arbetar med trådlösa teknologier för inomhus- och utomhusbruk, de arbetar i en EDS-säkrad arbetsmiljö. Det är ett växande företag som arbetar efter uttrycket "learning by doing". De utvecklar, konstruerar och monterar produkter som är unika på marknaden. Uppdragets varaktighet är långsiktigt och startar i augusti, arbetstiderna är förlagda måndag till fredag mellan kl.08:00-17:00.

Dina arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår det att montera ihop radioenheter, koppla ihop med kablar, limma ihop kretskort och montering i kretskortskåp. Efter montering ska du programmera mjukvara till radioenheterna, enheterna ska därefter genomgå ett 12 timmarspass/radio-kommunikationstest. Om testningen visar produktfel ska enheten åtgärdas. Enheter som reklameras från kund ska repareras tills att de är åtgärdade. I rollen ingår det även att arbeta med kontroll av all in- och utleverans av material/enheter, det kommer att vara kontroll av kvalitet och kvantitet.

All montering och koppling genomförs efter tydliga arbetsmanualer.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet av montering och gärna med erfarenhet av hantering av kretskort. Du som söker ska ha intresse för teknik och montering. Du ska trivas i en roll där du får vara med att påverka genomförandet av ditt arbete och där du förväntas komma med förbättringsförslag. Som person är du positiv, aktiv och utåtriktad. Vidare är du kontaktskapande och social i din personlighet samt lösningsorienterad.

Vill du vara med och utvecklas i ett aktivt och spännande företag?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 30 juni (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

Det går bra för Söder & Co och en kul grej när det går bra är att man behöver bli fler. På Söder & Co är vi alltid intresserade av att knyta till oss rätt personer. För hos oss är det människorna som gör skillnad. Vi erbjuder dig marknadsmässig lön, tjänstepension enligt vårt kollektivavtal med unionen, friskvårdserbjudande, roliga medarbetaraktiviteter och personligt engagemang från din närmsta chef. Vår framgång bygger på din framgång. Välkommen till oss!