Chef för administration sökes för interimsuppdrag

Chef för administration sökes för interimsuppdrag

Vårt kundföretag behöver nu en interim chef i 7-8 månader. Uppdragets start är i augusti.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att leda, fördela och utveckla arbetet inom order- och leveransprocessen hos vår kund. I arbetet ingår team- och processutveckling likväl som koordinering. Vår kund är ett bolag med kontor i Göteborg.

Du kommer att ansvara för:
  • Operativa och dagliga orderarbetet med fokus på kvalitet.
  • Utveckla orderfunktionen och personalen i teamet.
  • Utveckla orderprocesserna gentemot kunder.
  • Äga och driva förändrings- och utvecklingsarbete inom orderprocessen.
  • Ge support till kunder och partners.
  • Problemlösning
  • Definiera kundernas leveransvillkor och
  • leveranskvalitet samt skapa transparens inom Supply Chain.
  • Information och siffror kopplat till order, finans och operativ data för att mäta och utveckla processer och lönsamhet.
  • Leverantörs- och kundavtal och relationer.

Din profil
Du är den närvarande och trygga chefen som tack vare ditt utvecklade ledarskap har förmågan att zooma in och zoom ut för att se vad som behöver göras, prioriteras och delegeras. Med ditt mod och din beslutsamhet ser du till att få saker att hända och att projekt genomförs. Du är en ansvarsfull "doer" som parallellt med att du delegerar uppgifter till andra jobbar operativt med orderprocessen. Vi förväntar oss att du har förmågan att leda, coacha, inspirera och utmana medarbetarna till goda arbetsinsatser och utveckling. Vidare behöver du vara organiserad och strukturerad för att lyckas bra i denna roll.

Vi ser gärna att du är utbildad inom logistik och har minst fem års erfarenhet från liknande roll inom Customer Service eller Supply
Management. Du är van användare av ERP van vid att kommunicera obehindrat på engelska. Att du har tidigare god erfarenhet av att driva projekt- och förändringsarbete är fördelaktigt.

Meriterande är om du har kunskap och erfarenhet av lagstadgade krav för frakt av produkter på nationellt och internationellt.

Ansökan
Ansökan är du välkommen att skicka via Söder & Cos' hemsida www.soderco.se. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista dag för ansökan. Sista dag för ansökan är 2022-08-14. För detta uppdrag går det bra att gå som underkonsult om du har eget bolag. Alternativt blir du anställd av oss för uppdraget. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Niklas N Ekeblad 0733-434111.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Administration, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1999. Vi skapar karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kunder och kandidater. Vår målsättning är att hitta den optimala matchningen och därmed få organisationer och människor att utvecklas.

Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.
Läs mer på www.soderco.se