Affärsområdeschef till Mölnlycke

Affärsområdeschef till Mölnlycke

Dina arbetsuppgifter
Vill du vara med och bygga upp samt utveckla vårt nya kontor i Mölnlycke?

Söder & Co är ett väletablerat företag i mellersta Sverige som är starka inom rekrytering och bemanning. I Storgöteborg har vi varit verksamma sedan 2013. Med kontor beläget i centrala Göteborg har vi nu bestämt oss för att öppna fler lokala kontor och fortsätta satsningen på att vara den mest lokala aktören. Först ut är Mölnlycke. Vi söker nu dig som skulle vilja driva vår satsning på en etablering i expansiva Mölnlycke. Vi har kunderna, bolagsstrukturen och ekonomin – du har kontaktnätet, engagemanget samt viljan att bli en viktig pusselbit för Söder & Co´s vidareutveckling.

Din profil
Vi söker dig som är affärsdriven, förtroendeingivande och har förmågan att skapa och vårda långsiktiga, goda relationer med både kunder och medarbetare. Du har troligtvis erfarenhet från branschen, tjänsteförsäljning, B2B och/eller arbetat i ett entreprenörsdrivet bolag.

För mer information – kontakta mig gärna, ser fram emot att höra från dig!

Vänligen,
Niklas Ekeblad tel.
0733-434111
Mer info
Kontaktperson Niklas Ekeblad
Email Mejla Niklas Ekeblad
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1999. Vi skapar karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kunder och kandidater. Vår målsättning är att hitta den optimala matchningen och därmed få organisationer och människor att utvecklas.

Våra samarbeten bygger på relationer
grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

Läs mer på www.soderco.se