Är du vår nya dansktalande kundtjänstmedarbetare? Se hit!

Är du vår nya dansktalande kundtjänstmedarbetare? Se hit!

Om Företaget

Vår kund inom e-handelsbranschen söker nu dansktalande kundtjänstmedarbetare med start i slutet av sommaren eller början av hösten. Kunden jobbar med försäljning av produkter inom kök och design.

Dina arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du jobba med att ta emot inkommande samtal, mejl och chattmeddelanden från kunder. Din uppgift blir att med service och kvalitet besvara dessa. Frågorna kan exempelvis gälla produkternas funktioner, leveranser eller reklamationer. Du blir en del av ett team med både svensktalande och dansktalande kundtjänstmedarbetare.

Tjänsten är på heltid på vardagar. Kundtjänsten har öppet 8–18, och man varierar mellan två olika skift under den tiden. Du blir anställd av Söder & Co men jobbar ute hos vår kund.

Din profil

För att ta dig an denna roll ser vi att du har tidigare erfarenhet av att jobba med kundservice. Vidare är det ett krav att du kan flytande danska i såväl tal som skrift. Som person tror vi att du är serviceminded, noggrann och samarbetsvillig. Du bör vara van vid att jobba med datorn som främsta arbetsverktyg.

Vi tror att du har ett intresse för matlagning och bakning. Du behöver ha körkort och tillgång egen bil.
Mer info
Kontaktperson Antonio Godino
Email Mejla Antonio Godino
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 27 aug 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

Hos oss gör människor skillnad.