För att växa och bli bättre måste vi på SÄVE Hyrmaskiner hitta duktiga medarbetare som vill ta ansvar och bidra till SÄVE Hyrmaskiner fortsatta utveckling.

Medarbetare som brinner lika mycket för respektive roll i företaget och kan göra det med samma engagemang som SÄVE personal gör idag.

Målsättning för SÄVE Hyrmaskiner är under de kommande åren är att utveckla sin personal och skapa ett starkt team och engagemang som hjälper SÄVE Hyrmaskiner att effektivisera arbetsmoment, skapa bättre arbetsmiljö samt leverera Arbetsplattformar, Bygghissar och Liftar av hög kvalité.

SÄVE Hyrmaskiner Sverige AB finns i städer som Göteborg, Malmö och Sölvesborg.

Vi arbetar främst med produktkategorier som arbetsplattformar, bygghissar och liftar som vi hyr ut till våra kunder över hela Norden.

Vi kan erbjuda ett utvecklande arbetsklimat där vi satsar på våra anställda och ger alla möjligheten att utbilda sig inom sitt område. Du kommer arbeta tillsammans med ett ungt och motiverat team som vill bli bättre för varje arbetsvecka.

Arbetsuppgifter som Servicetekniker
Som Servicetekniker på SÄVE Hyrmaskiner arbetar man i starkt sammanhållet team som består av depå chef, projektledare, arbetsledare, montörer samt servicetekniker. Arbetet går ut på att underhålla, felsöka, reparera samt dokumentera arbetet med SÄVE Hyrmaskiner uthyrningsprodukter.

Man arbetar både internt med att förbättra och utveckla SÄVE Hyrmaskiner interna processer samt externt mot våra kunder ute i projekten.

Detta ställer krav på att du som person skall ha bra kompetens och erfarenhet av att kommunicera både med medarbetare och kunder. Du skall brinna för service, kvalité och utvecklig. Ha målmedvetenhet och inställningen att du aldrig är bättre än ditt senaste projekt.

Arbetena man utför är varierande och du kommer möta nya utmaningar varje dag. Man skall vara lösningsorienterad och kunna ha många bollar i luften samtidigt.

Man kan kategorisera Servicetekniker arbetsuppgifter i följande steg.
  • Arbeta förebyggande med service och underhåll av maskiner inne på depå.
  • Utföra leverans och mottagningskontroller av maskiner som går ut och in från depån.
  • Felsöka maskiner och åtgärda dessa fel som uppstått ute på arbetsplatser hos kund.
  • Hjälpa arbetsledare och Montörer i löpande projekt och se till så att varje projektplan följs och är väl genomarbetade enligt SÄVE Hyrmaskiner projektramar.
  • Registrera reparationer och beställning av material.
  • Prata och föra en dialog med SÄVE Hyrmaskiner kunder ute på arbetsplatserna, här får man möjlighet att visa upp sina kunskaper och förmåga att lösa olika hinder/möjligheter som kan uppstå med maskinerna ute i projekten.
  • Arbeta förebyggande och utvecklande med interna processer och hjälpa SÄVE Teamet på depån att prestera bättre och utvecklas.

Kvalifikationer
Du som söker tjänsten skall vara intresserad utav maskiner och ha en yrkesutbildning eller ha god erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du skall vara en driven, positiv person samt kunna hantera stressiga situationer.

Du skall vara duktig på felsökning av maskiner och kunna tillämpa dina kunskaper även under utmanande och pressade situationer ute hos kund. Ni skall behärska de olika arbetsmoment som reparation, felsökning och service och ha många bollar i luften samt förmåga att få saker gjorda och ta "bollen" hela vägen in i mål innan du går över på nästa.

Ta kundkontakter skall vara motiverande och du skall vara duktig på att kommunicera via telefon, mail och bokningssystem för att kunna arbeta produktivt.

För dig som söker denna tjänst så är det en merit att ha förkunskaper och erfarenhet av Klätterplattformar, Bygghissar eller Liftar. Har du kompetensen från montagearbete eller felsökning kopplat till dessa maskiner så är det väldigt meriterande.

Krav
B-körkort krävs för att söka tjänsten
Svenska/Engelska
El utbildning
El Behörighet BB1 eller motsvarande

Meriter
Erfarenhet från liknande maskiner som SÄVE Hyrmaskiner har i sortimentet.
Erfarenhet från tidigare koordineringstjänster
Erfarenheter och kännedom från Byggbranschen

Skicka din ansökan till peter@savehyr.se eller klicka på "Ansök nu".
Mer info
Kontaktperson Peter Hultstrand
Telefon 0708-53 50 34
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 nov 2020 (29 dagar kvar)