Arbetsuppgifter som Servicetekniker
På SÄVE arbetar man både i team mellan 2 personer och självständigt. Detta ställer höga krav på dig som anställd då du måste fungera i grupp samt ha det egna drivet att kunna arbeta självständigt och ta beslut.

Arbetena man utför är varierande och ingen dag är den andra lik. Man kan kategorisera Serviceteknikerns arbetsuppgifter i tre steg.

1) Underhåll av maskiner som bygghissar och fasadklättrare. Detta arbete utförs ofta på hög höjd vilket kräver god fysik samt förmågan att klara av höga höjder.

2) Arbeta med förebyggande åtgärder inne på service depån och långsiktigt tillsammans med sina kolleger för att se till så att maskinparken håller högsta kvalité.

3) Felsökning på arbetsplatser där man får möjlighet att visa upp sina kunskaper för våra kunder och lösa problem som kan uppstå med maskinerna.

Kvalifikationer
Du som söker tjänsten skall vara intresserad utav maskiner och ha en yrkesutbildning eller ha god erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du skall vara en driven, positiv person samt kunna hantera stressiga situationer och höga höjder.

För dig som söker denna tjänst så är det ett krav att ha förkunskaper och erfarenhet av El-kunskaper samt minst 3 års erfarenhet. Detta kommer hjälpa dig vid montage, felsökning samt vid problemlösning på arbetsplatserna och inne på depån.

Krav
  • B-körkort krävs för att söka tjänsten.
  • EL utbildning samt 3 års erfarenhet.
  • Grundläggande kunskaper i Engelska både tal och skrift.

Meriter
Erfarenheter från service och kundbemötande.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SÄVE Hyrmaskiner Sverige AB finns i städer som
Göteborg, Malmö och Sölvesborg. Vi arbetar främst med produktkategorier som fasadklättrare, bygghissar och liftar som vi hyr ut till våra kunder över hela Norden.

Målsättning för SÄVE under de kommande åren är att utveckla sin personal och skapa ett start team och engagemang som hjälper våra kunder att effektivisera arbetsmoment, skapa bättre arbetsmiljö samt leverera klätterplattformar och bygghissar av hög kvalité.