För att växa och bli bättre måste vi på SÄVE Hyrmaskiner hitta nya duktiga medarbetare. Medarbetare som brinner lika mycket för respektive roll i företaget och kan göra det med samma engagemang som SÄVE personal gör idag.

Målsättning för SÄVE Hyrmaskiner är under de kommande åren är att utveckla sin personal och skapa ett starkt team och engagemang som hjälper SÄVE Hyrmaskiners kunder att effektivisera arbetsmoment, skapa bättre arbetsmiljö samt lönsamhet för våra kunders projekt.

SÄVE Hyrmaskiner Sverige AB finns i städer som Göteborg, Malmö och Sölvesborg. Vi arbetar främst med produktkategorier som fasadklättrare, bygghissar och liftar som vi hyr ut till våra kunder över hela Norden.

Vi kan erbjuda ett utvecklande arbetsklimat där vi satsar på våra anställda och ger alla möjligheten att utbilda sig inom sitt område. Du kommer arbeta tillsammans med ett ungt och motiverat team som vill bli bättre för varje arbetsvecka.

Arbetsuppgifter som Montör
På SÄVE arbetar man både i team mellan 2-4 personer och självständigt. Detta ställer höga krav på dig som anställd då du måste fungera i grupp samt ha det egna drivet att kunna arbeta självständigt och ta beslut.

Arbetena man utför är varierande och ingen dag är den andra lik. Man kan kategorisera Montörens arbetsuppgifter i tre steg.

1) Montage av maskiner som bygghissar och fasadklättrare. Detta arbete utförs ofta på hög höjd vilket kräver god fysik samt förmågan att klara av höga höjder.

2) Arbeta med förebyggande Montage åtgärder inne på service depån och planera montagearbetena tillsammans med sin projektledare/arbetsledare för att se till så att maskinerna installeras på rätt sätt och håller högsta kvalité.

3) Prata och föra en dialog med SÄVE Hyrmaskiners kunder ute på arbetsplatserna och där man får möjlighet att visa upp sina kunskaper och förmåga att lösa olika hinder/möjligheter som kan uppstå med maskinerna.

Kvalifikationer
Du som söker tjänsten skall vara intresserad utav maskiner och ha en yrkesutbildning eller ha god erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du skall vara en driven, positiv person samt kunna hantera stressiga situationer och höga höjder.
För dig som söker denna tjänst så är det en merit att ha förkunskaper och erfarenhet av El-kunskaper samt minst 3 års erfarenhet av detta. Detta kommer hjälpa dig vid montage, felsökning samt vid problemlösning på arbetsplatserna och inne på depån.

Krav
B-körkort krävs för att söka tjänsten.
Svenska/Engelska

Meriter
Erfarenhet från liknande maskiner som SÄVE Hyrmaskiner har i sortimentet.
Utbildningar från leverantörer som SCANCLIMBER, GEDA eller ALIMAK.
Erfarenhet från tjänste/service bransch.
Truckkort (meriterande)
El-utbildning (meriterande)

Skicka din ansökan snarast till peter@savehyr.se eller tryck på "Ansök nu".
Mer info
Kontaktperson Peter Hultstrand
Telefon 0708-53 50 34
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 mars (5 dagar kvar)