Platschef till byggentreprenadföretag sökes

Platschef till byggentreprenadföretag sökes

Som platschef har du en mycket varierad tjänst där du ansvarar för alla delar av projektet, från anbudsskede fram till överlämnande tillsammans med projektchef. Du har en nyckelroll där du självständigt leder flera olika projekt parallellt.

Några av arbetsuppgifterna som ingår i rollen är att du ska planera och fördela arbetet mellan yrkesarbetare och underentreprenörer, följa upp framtagen kalkyl, sammanställa egenkontroller, beställning av material, utsättning och förmedling av information/ritningar/ beskrivningar.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har arbetat minst 5 år som platschef med liknande arbetsuppgifter. Du kan vara utbildad byggnadsingenjör eller ha en yrkesarbetarbakgrund. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga
egenskaper och ser gärna att du är självständig, drivande, noggrann, lojal, positiv och har lätt för att skapa goda relationer med både kollegor och kunder.

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap som värnar om sina anställda. Det finns goda anställningsvillkor och bra förmåner.

Vi tillämpar provanställning.
Mer info
Kontaktperson Linda Persson
Telefon 031-7441980
Email Mejla Linda Persson
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.savebygg.se
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säve Byggnads AB är ett familjeägt byggentreprenadföretag som grundades 1981. Företaget har sitt säte i Göteborg (Hisingen) och det är i dagsläget cirka 20 anställda.

Vi arbetar gentemot fastighetsägare, försäkringsbolag, små och stora företag i Göteborg med omnejd. Vi är specialiserade inom ROT och arbetar med allt från att snickra specialanpassade lösningar till att ta hand om hela entreprenaden för större byggen.