Säljare till Göteborg

Säljare till Göteborg

Städbranschens mest spännande företag söker säljare till Småland och Västra Götaland

Vill du representera det mest spännande, innovativa och expansiva företaget inom städbranschen? Det prisbelönta företaget OrboTech Sweden importerar och säljer unika städmaskiner och städprodukter på den nordiska marknaden. OrboTech vill utmana gamla uppfattningar och vara en ledande kraft i städbranschens utveckling. Företaget söker nu två säljare som vill vara med och bygga upp regionerna Småland och Västra Götaland.

Jobbet:
Som säljare ansvarar du för hela säljprocessen. Då Småland och Västra Götaland är expansiva och prioriterade distrikt kommer du att ha stort fokus på nykundsbearbetning. Du kommer att arbeta med att sälja in innovativa och miljövänliga lösningar ur OrboTechs produktportfölj till städbolag, hotell, restauranger, industrier, kommuner, idrottsanläggningar med flera. Du kommer bl.a. vända dig till arbetsledare, inköpare, driftschefer, housekeeping-managers samt kommunernas städchefer. Du kommer att utföra fysiska kundmöten där du kan identifiera kundens behov samt presentera och demonstrera OrboTechs produkter och lösningar på plats. Till din hjälp får du framtagna kundlistor och ram-avtal med betydande aktörer, en gedigen introduktionsutbildning samt hjälpsamma kollegor med stor erfarenhet. Du bearbetar din definierade region och utgår från ditt lokala kontor.

Profilen:
För att vara framgångsrik hos OrboTech krävs att du har starkt eget driv, en tydlig ambition att uppnå resultat och kanske viktigast av allt, en positiv inställning. Vi ser gärna att du som person är social, nyfiken och har en genuin vilja att lära dig nya saker varje dag. Vi tror att du som söker är en stark relationsbyggare som är både lyhörd och orädd. Det är viktigt att jobbet är roligt och du ska vilja vara med på OrboTechs spännande resa mot att fortsätta att förändra branschen.

OrboTech erbjuder:
 • Viktig roll i branschens mest spännande bolag
 • En prisbelönad och innovativ produktportfölj
 • Passionerade kollegor, som en del av ett vinnande team
 • Möjlighet att utveckla din egen roll och påverka din lön
 • Mycket frihet under ansvar
 • Förmånliga villkor och tjänstebil
 • Friskvårdsbidrag
Kvalifikationer:
 • Erfarenhet inom uppsökande försäljning, med god vana av nykundsbearbetning.
 • Tidigare erfarenhet inom branschen är ett plus men absolut inget krav.
 • Innehavande av B-körkort
Känner du igen dig i profilen och låter jobbet precis som den utmaning du söker? Då ska du höra av dig! Urvalet sker löpande, därför ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

"Med en innovativ produktportfölj och de bästa medarbetarna vill vi utmana våra kunder och städbranschen att tänka nytt och vara öppna för förändring! Vi har arbetat i branschen i snart 30 år och det är framför allt kundernas respons och glädje som har tagit oss dit vi är i dag. Vi vill att våra kunder ska känna sig som en i familjen på samma sätt som vi själva gör. Anledningen att jag trivs så bra är just den där familjära stämningen som genomsyrar oss som företag!"
 • Anton Johansson, Försäljningsansvarig på Orbotech
Läs mer om företaget på www.orbotech.se

Önskar du ytterligare information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anton Johansson, försäljningsansvarig på 08-505 884 03.

OrboTech Sweden AB presenterar golvvårdsmaskinen Orbot, den innovativa skurmaskinen i-mop, städprodukterna under i-rangesortimentet, det desinficerande ozonvattnet Tersano, städroboten Adlatus, det ultrarena och kemikaliefria UltraH2Oby OrboTech, Rekola Reflex städsystem och städvagnar, samt städutbildningar igenom OrboTech Academy. Vi förser den professionella marknaden med städprodukter, utbildning och service av högsta klass.

Nyckelord: Distriktsäljare, sälj, försäljare, försäljning, Account manager, AM, Key account manager, KAM, b2b, sales, städmaskiner, Göteborg, Jönköping, Småland, Västra Götaland, Ultrarent vatten, fm, städ, Area Manager, Regionsäljare, Area Sales Manager, Regionsansvarig Säljare
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 15 nov 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!