Researcher till Säljpoolen AB, Göteborg

Researcher till Säljpoolen AB, Göteborg

Researcher

Göteborg

Vill du arbeta extra inom rekryteringsbranschen riktat mot sälj och marknad? Har du idag en annan sysselsättning och vill kombinera detta med ett flexibelt extrajobb? Ta första steget i din karriär inom HR hos oss på Säljpoolen.

Vad innebär jobbet som researcher?
  • Driva flera projekt parallellt och ser till att uppdragsgivare och kandidater hanteras med hög professionalism
  • Kartlägga olika marknader och identifiera kandidater bortom de som aktivt söker nytt arbete
  • Arbeta aktivt med våra kartläggningsverktyg samt med vårt rekryteringsverktyg, men också hitta egna sökvägar och ta nya initiativ som för kartläggningen framåt.
  • Kontakta intressanta kandidater för intervju
  • Supporta rekryteringskonsulten i det löpande arbetet kring bl.a. urvalsbearbetning, annonsskrivning m.m.
  • Arbetstiderna bestämmer du själv mellan måndag till fredag 8-17 men vi ser gärna att du kan jobba minst 1-2 dagar i veckan. Vi ser gärna att du idag har en annan sysselsättning som t.ex. studerande eller driver eget företag då tjänsten är på timmar.
För att lyckas i tjänsten kommer du att få en gedigen introduktion där du bland annat får lära dig alla system på ett effektivt och kvalitetsmedvetet sätt.

"Hej, jag heter Cecilia Stenhill och arbetar som researcher på Intenso Teknikrekrytering och Säljpoolen.

Jag läser Arbetsvetarprogrammet på Göteborgs Universitet, så för mig är det perfekt att kunna arbeta extra här på Intenso och få möjligheten att använda teorin från skolan i praktiken. Jag får då arbetslivserfarenhet inför framtiden, vilket jag anser är perfekt som student. Arbetstiderna är flexibla och du har möjlighet att påverka dina arbetstider själv, vilket är grymt om du har studier eller annat arbete vid sidan om. Att arbeta på Intenso/Säljpoolen innebär en stor glädje. Du får arbeta socialt och varierat, med ett gäng underbara kollegor. Du får ständigt utvecklas i din roll som researcher, du får utvecklas både socialt samt får en helhetsbild av vad rekrytering innebär."

Vilka personliga egenskaper är viktiga?
Vi är ett sammansvetsat gäng med högt i tak. Du kommer att ha ett tätt samarbete tillsammans med rekryteringskonsulterna och vi diskuterar mycket med varandra för att komma i mål med våra uppdrag. Du behöver därför vara en öppen person som har lätt för att jobba med andra samtidigt som du är självständig och kan ta egna beslut. Du har ett strukturerat arbetssätt och har lätt för att ta instruktioner.

Kontakt
Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Josefine Petersson, Intenso Teknikrekrytering på tel. 0702-501429.

Välkommen med din ansökan!

Säljpoolen ingår i Intensogruppen tillsammans med Intenso Teknikrekrytering. Säljpoolen startades 1995 och tillhör landets ledande rekryteringsbolag med inriktning på rekrytering och utveckling av personal och chefer inom sälj- och marknadsorganisationer. Säljpoolen finns i Göteborg, Stockholm och Malmö och hanterar årligen över 500 uppdrag i hela landet med en kundnöjdhet på 96%. Vi är totalt 19 anställda på Säljpoolen och Intenso. För mer information besök www.saljpoolen.se eller www.intenso.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 16 mars (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!