Affärsinriktad rekryteringskonsult till Säljpoolen AB, Göteborg

Affärsinriktad rekryteringskonsult till Säljpoolen AB, Göteborg

Affärsinriktad rekryteringskonsult

Göteborg

Är du en affärsinriktad säljare, med erfarenhet av rekrytering och samtidigt nyfiken på hur försäljning fungerar i olika nivåer på olika bolag? Då kan vi vara något för dig. Vi är ledande i landet på rekrytering av ledare och specialister inom försäljning och marknad. Vi vill dela med oss av vår kunskap till rätt person, som kommer få fantastiska möjligheter att växa!

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta mot tydliga försäljnings- och leveransmål samt bearbeta både nya och befintliga kunder. Utöver själva säljprocessen arbetar du likt alla andra med säljrekrytering. Vi arbetar med att rekrytera ledare och specialister inom sälj och marknad till våra kunder inom alla tänkbara branscher. Du kommer driva flera uppdrag parallellt och ansvara för att processerna håller högsta kvalitet från kravprofilsprocess till påskrivet anställningsavtal mellan kund och kandidat. Vi lägger stor vikt vid att både uppdragsgivare och kandidater hanteras med mycket hög professionalism.

Vi erbjuder

Nu får du möjligheten att komma in i ett bolag som står i startgropen av en expansion. Vi befinner oss i en väldigt spännande tid då vi planerar att öppna nya kontor runt om i Sverige. Ta chansen att vara med på resan!

Som rekryteringskonsult
hos oss i Göteborg arbetar du i ett av stadens finaste områden. Vi är en flexibel arbetsgivare som välkomnar nya tankar och idéer med öppna armar, där effektivisering och digitalisering står i fokus. Du erbjuds pensionsavsättningar, sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag samt goda utvecklingsmöjligheter.

"Jag är en idéspruta med stort engagemang och driv för förbättringsarbeten. Vi skall ha kul på jobbet och arbeta med det som vi är duktiga på.

Vi söker dig som har ett genuint intresse av att göra rekryteringar, men också älskar försäljning. Min ambition är att skapa rekryteringsbranschens mest eftertraktade arbetsplats och vara bäst på det vi gör!"

Läs mer om vad Hampus
och kollegorna i Göteborg har att säga om tjänsten och företaget: https://career.masterhelp.se/saljpoolen/gbg

Din profil

Vårt framgångskoncept
bygger på att vi är duktiga lyssnare, klarsynta och affärsmässiga för att kunna bemöta våra kunders behov. Vi gillar tempo och varierande arbetsuppgifter samt har drivet av att alltid utvecklas.

För att både trivas
och lyckas hos oss tror vi att du har följande egenskaper:
  • Engagerad, målinriktad och har ett tydligt affärssinne
  • Trivs med att arbeta i ett dynamiskt och säljinriktat bolag
  • Är en lagspelare som får din omgivning att prestera
Tidigare erfarenheter
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta som rekryteringskonsult är meriternade
  • Erfarenhet av sälj- och chefsrekryteringar är meriterande


Kontakt

Vid frågor kring
tjänsten, vänligen kontakta Hampus Johansson på tel.
031-7045194 alternativt Dan Andersson på tel. 031-7045171.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 3 juli 2021 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen ingår i Intensogruppen tillsammans med Intenso Teknikrekrytering och Referenstagning i Sverige. Säljpoolen startades 1995 och tillhör landets ledande rekryteringsbolag med inriktning på rekrytering och utveckling av personal och chefer inom sälj- och marknadsorganisationer. Säljpoolen finns i Göteborg, Stockholm och Malmö och hanterar årligen över 600 uppdrag i hela landet med en kundnöjdhet på 96%.

För mer information gå in på www.saljpoolen.se