Account Manager / Säljare till Promas, Göteborg / Malmö

Account Manager / Säljare till Promas, Göteborg / Malmö

Account Manager / Säljare

Placering i Göteborg eller Malmö

Värdesätter du hälsa och är en person med hög energinivå som älskar att göra affärer? Då kanske vi har drömjobbet för dig!

Vår affärsidé är att tillhandahålla en metod som hjälper arbetsgivaren att bedriva ett effektivt hälsoarbete genom att ge alla medarbetare möjlighet till mental och fysisk återhämtning på arbetsplatsen.

Vi söker efter två Account Managers / Säljare med erfarenhet av försäljning som ska utgå ifrån kontoret i Göteborg eller Malmö. Du kommer att få ansvar för en befintlig kundportfölj samt även arbeta med nykundsbearbetning.

"Jag har jobbat 5 år som säljare på Viasat och kände att jag ville utvecklas inom Business to Business.

Jag har nu varit här på Promas i två år och har fått en otrolig utveckling, jag trivs fantastiskt bra! Här får jag fortsatt möjlighet att göra många affärer då Promas erbjudande verkligen ligger i tiden och passar på så många olika arbetsplatser."
  • Sebasthian Persson, Säljare
Ditt uppdrag

På Promas får du som säljare möjlighet att hjälpa människor att förändra sin hälsa och sina liv till det bättre. Idag stressar många för mycket och behöver ett verktyg för att hantera detta. Därför är behovet av återhämtning på arbetsplatsen stort.

Det gör att du kommer verka i en tillväxtbransch. Intresset för hälsofrämjande insatser ökar och du kommer bli en viktig samarbetspartner till våra kunder inom området hälsa. Ditt uppdrag innebär att du skapar nya affärer och utvecklar affärskontakterna med befintliga kunder i stora och små organisationer.

Vi vill att du har följande egenskaper:
  • Är en driven och positiv person
  • Tycker om att göra affärer
  • Har erfarenhet av nykundsförsäljning
  • Är kreativ och strukturerad
  • Och sist - men inte minst - har förmågan att skapa förtroende.
Varför jobba på Promas?

Det finns många anledningar till varför Promas är en bra arbetsplats. Vi erbjuder våra säljare bra förmåner där grundtryggheten innefattar grundlön, en konkurrenskraftig provisionsmodell, sjukvårdsförsäkring, tjänstepension och friskvårdsbidrag.

Vi tror på frihet under ansvar och våra säljare har stora möjligheter att påverka sin egen arbetssituation. Dessutom har vi en fantastisk laganda i företaget med många sociala aktiviteter, coaching, stöd och vidareutbildning.

Vårt erbjudande är mycket starkt och vi kan stoltsera med starka referenser men det är våra duktiga säljare som gör att vi når hela vägen in i mål. Nu söker vi någon som kan förstärka vårt team ytterligare.

"Jag har varit med på Promas resa sedan 2004 i olika roller. Vi har tillsammans skapat ett företag som idag är en intressant och viktig samarbetspartner på många arbetsplatser i Sverige.

I min roll har jag förmånen att främst fokusera på att stödja våra härliga säljare. Vi är ett underbart gäng unika personligheter som stimuleras av att peppa varandra till att nå våra mål.
  • Rasmus Öfverström, Försäljningschef
Låter det som en utmaning för dig?

Välkommen att skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Har du frågor om jobbet som säljare hos oss är du välkommen att höra av dig till Rasmus via mail rasmus.ofverstrom@promas.se eller telefon 070-191 87 15.

Vi har redan beslutat om vår rekryteringsprocess och annonsering, vi undanber oss därför vänligen men bestämt samtal från rekryterings- och annonseringsföretag.

Your browser does not support the video tag.

Sökord: Säljare, Area Manager, Area Sales Manager, Fältsäljare, Utesäljare, Regionsäljare, Distriktsäljare, Account Manager
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 21 maj 2021 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!