Säljansvarig till Easyfairs Scandinavia

Säljansvarig till Easyfairs Scandinavia

Easyfairs söker nu säljare till den nystartade och spännande Advanced Engineering/ Automotive mässan. Vill du vara med på den spännande framgångsresan med oanade möjligheter? Ansök redan idag!

Arbetsbeskrivning

Som säljare på Easyfairs ansvarar du för att bearbeta utställarprospekts och sälja in monterplatser, kringtjänster och sponsring till din mässa. Du ansvarar för hela införsäljningsprocessen samt att leverera mot budget. Du upprättar säljplaner och ansvarar för din databas, håller koll på konkurrerande mässor och events. Du och ditt team är på plats under de dagar mässan arrangeras och du har en nära relation till dina utställare. Du rapporterat direkt till Kluster chefen.

Vem är du?

Vi söker dig som är utåtriktad, affärsdriven och engagerad med erfarenhet av att sälja både per telefon samt i det personliga mötet. Du har förmåga att driva dig själv i det dagliga samtidigt som du är en lagspelare. Du är utåtriktad och samtidigt inlyssnande med förmåga att bygga relationer. I grunden har du en tävlingsinstinkt som håller dig uppe och motiverar dig till att uppnå resultat oavsett med eller motgång. Du bidrar med positiv energi, du är prestigelös och van att arbeta i ett högt tempo. Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift. Som säljare för Advanced Engineeringmässan bör du vara välplanerad, strukturerad och vara van vid att arbeta i ett högt tempo. Att du har ett stort kontaktnät inom Automotive i Göteborg ses som meriterande. Du har relevant utbildning från universitet, IHM, KY eller liknande.

Vad Easyfairs erbjuder...

Vi är ett expansivt, entreprenörsdrivet bolag med engagerade och nytänkande medarbetare. Du erbjuds att vara med och skapa, forma och utveckla mässor. Hos oss har du möjlighet att påverka din egen lön, vår lönemodell innebär en fast grundlön samt ett mycket generöst provisionssystem och även bonus. Vi erbjuder en gedigen introduktionsplan där du snabbt kommer in i arbete. Tjänsten är på heltid och med placering på vårt kontor i Högsbo Industriområde. Vi kommer att flytta in i helt nya lokaler under början av 2019 då vår nya mässanläggning Åby Arena står klar i Mölndal där vi även kommer att arrangera mässor.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 13 aug (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.