Fullstackutvecklare

Fullstackutvecklare

Fullstackutvecklare i Göteborg
Är du full av innovativa lösningar, älskar att utveckla system och vill dessutom arbeta i en spännande, föränderlig verksamhet? Då ska du söka tjänsten som fullstackutvecklare till vårt kontor i Göteborg!

Ort: Göteborg
Sista ansökningsdag: 2022-08-22

Så här arbetar vi på Säkerhetspolisen
Ditt och dina kollegors uppdrag är att tillsammans skydda Sverige, vår demokrati och våra fri- och rättigheter. Dina kollegor är specialister, sakkunniga och omvärldsintresserade. De vet att saker inte alltid är som det ser ut vid första anblick. Därför söker vi kollegor som bidrar med kompletterande perspektiv, kunskaper och erfarenheter som sammantaget gör oss bättre.

Det finns många olika yrken och kompetenser hos oss, (däribland utvecklare, arkitekter, testare, kravanalytiker). Du kommer samverka med och lära mycket av andra. Du kommer också kunna arbeta och utvecklas självständigt. Både lagarbete och djup specialisering behövs för att förstå och hantera våra komplexa uppdrag. Det är Säkerhetspolisens ansvar att det som inte får hända, inte heller händer. Oavsett arbetsuppgift är du med och utvecklar Sveriges säkerhet.

Det här är ditt uppdrag
Som fullstackutvecklare hos oss på Säkerhetspolisen bör du ha en vilja att ligga i framkanten vad gäller tekniken då det kommer hjälpa dig i uppdraget att designa och utveckla system och integrationslösningar. Du kommer få sätta upp och utvärdera driftmiljöer samt medverka vid tester och automatiska leveranser.

Flexibilitet och nära samarbete med kollegor i det agila teamet, myndighetens övriga produktteam samt slutanvändare av IT-systemen är a och o i ditt arbete. Vi värderar också ditt bidrag till att förbättra våra arbetsmetoder enligt agila principer, både inom teamet och för myndigheten i stort. För att kunna samverka för de bästa lösningarna förekommer inrikes resor i tjänsten. Beredskap kan förekomma i tjänsten.

De här kvalifikationerna söker vi hos dig
Du har:
 • Högskoleexamen inom relevant område, alternativt motsvarande kunskap inhämtad genom arbetslivserfarenhet
 • Fullstackutvecklare inom .NET, Java eller Python
 • Minst tre års erfarenhet av systemutveckling
 • Obehindrad svenska och engelska i tal och skrift
 • Erfarenhet av agila arbetsmetoder

Meriterande för tjänsten:
 • Erfarenhet av Linux och/eller väl bevandrad inom Microsofts drift- och utvecklingsmiljö
 • Erfarenhet från något av följande:
 • SQL / databasdesign
 • CI/CD
 • Containers, Dockers och Kubernetes
 • Säker systemutveckling
Det här är kollegan vi söker
Med din positiva inställning och samarbetsförmåga tar du dig an teamets utmaningar på ett lösningsorienterat sätt. Du är lagspelare och känner ansvar för uppdraget, även om det innebär att din roll i teamet inte är helt fast, utan kan variera beroende på behov. Ser du att något behöver göras eller om en kollega behöver hjälp, sträcker du gärna ut en hand.

Du tar tillsammans med teamet ansvar för att ni levererar nya idéer och produkter med säkerhetsmedvetenhet och kreativitet. Du firar gärna dina framgångar och värderar att ha roligt på jobbet.

Så hjälper vi varandra att utvecklas
Som medarbetare förväntas du ta egna initiativ för att utvecklas inom ditt område. Du har nära kontakt med din chef för att diskutera din och vår gemensamma utveckling. Vilka behov har vi och i vilken riktning vill du utvecklas? Det är vår modell för att ligga i framkant och helst före utvecklingen generellt.

Kombinationen lagarbete och egen drivkraft ger dig en stabil bas för att gå vidare när du är mogen för det. Det är vår modell för att ligga i framkant och helst före i utvecklingen generellt.

Vi strävar efter balans mellan arbetet och livet utanför. Vi premierar hälsa och erbjuder träning på jobbet. Det ger dig energi och tid att utvecklas.

Anställningsvillkor och krav
Det här är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du får statlig tjänstepension PA 16. Utöver det har Säkerhetspolisen ett lokalt avtal med en extra pension för våra anställda. Om du ska vara föräldraledig får du en extra föräldralön som totalt innebär 90 procent av din lön. I anställningsavtalet ingår även extra försäkring som ger ekonomiskt skydd för make, maka, registrerad partner, sambo och barn.

Svenskt medborgarskap är ett krav, då anställning vid Säkerhetspolisen innebär placering i säkerhetsklass. För anställning krävs godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi ställer höga krav på säkerhets- och sekretessmedvetande. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras.

Så tar du kontakt med oss
Du är välkommen att ringa rekryterande chef, tfn 010-568 86 50. För information om rekryteringsprocessen, kontakta HR-enheten, tfn 010-568 70 06.

Fackliga företrädare: Polisförbundet, tfn 010-568 70 03, SACO, tfn 010-568 70 04 och ST, tfn 010-568 70 02.

Så ansöker du

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald kan tillföra verksamheten.
Ansökan skickar du på denna sida.
Ansökan ska ha kommit in senast 2022-08-22
Rekryteringen kommer ske löpande.

Övrig information
Du bör inte berätta att du sökt tjänst hos Säkerhetspolisen för andra personer än dina närmast berörda. Det beror på att vi har tjänster som omfattas av sekretess.

I den här rekryteringen använder vi arbetspsykologiska tester.

Vi har redan gjort våra val av annonskanaler. Vi undanber oss därför samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.
Mer info
Kontaktperson HR Enheten
Telefon 010-568 86 50
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sakerhetspolisen.se/om-sakerhetspolisen/jobba-hos-oss.html
Sista ansökningsdag 20 aug 2022 (10 dagar kvar)