Kantpressare till RZ Riboverken

Kantpressare till RZ Riboverken

Eterni Sweden AB söker nu efter en kantpressare till RZ Riboverken i Västra Frölunda. Vi ser att du som söker tjänsten har erfarenhet av ritläsning och arbete som kantpressare. Passar detta in på dig kan vi ha den perfekta tjänsten!

Arbetsuppgifter

I tjänsten som kantpressare kommer du att arbeta i RZ Riboverkens legoproduktion i Västra Frölunda. Du kommer att arbeta med kantpressar av olika fabrikat och med varierande produkter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av av bockning av plåtar, ritläsning samt manuell programmering av maskin. Du kommer att ingå i en mindre arbetsgrupp men dina arbetsuppgifter kommer att utföras individuellt. Arbetstiderna är förlagda under dagtid men med fördel har du även möjlighet att arbeta kväll då detta kan komma att bli aktuellt längre fram.

RZ Riboverken har i denna process valt att samarbeta med oss på Eterni Sweden AB. Du kommer i rollen att erbjudas en anställning hos Eterni Sweden AB och vara uthyrd till vår kund. För rätt person finns goda möjligheter till en direktanställning hos RZ Riboverken.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

För att passa i rollen som kantpressare hos RZ Riboverken ser vi att du har några års arbetslivserfarenhet av arbete som kantpressare. Du bör också ha erfarenhet av ritningsläsning och manuell programmering. Som person är du social, ansvarstagande och trivs i en roll med frihet under ansvar. Industriteknisk utbildning och truckkort ses som meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök genom att registrera dig på Eterni.se och bifoga ditt CV och personliga brev.

Ansökningar via mail hanteras inte.

Vid frågor kring tjänsten kontakta Josefine Ågren via josefine.agren@eterni.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RZ Riboverken har varit etablerat på marknaden i mer än 50 år. Inom RZ Gruppen är RZ Riboverken specialiserade på plåtbearbetningens alla processer och möjligheter. Här finns kompetens att driva kundunika projekt - från idé, konstruktion och prototyp till den färdiga produkten. Projektledning, teknikkompetens, egen montering och kompetent personal garanterar detaljer som uppfyller högt ställda krav. Många av våra kunder finns i branscher som telecom, fordons- och flygindustri, försvars- och rymdindustri, optik- och lasermätning, elektronik, förpackning och medicinteknik. Förutom vår tekniska kompetens, uppskattar kunderna alltid våra snabba och säkra leveranser.