Projektingenjör

Projektingenjör

Vill du arbeta i en koncern med stora möjligheter? Vill du ha möjlighet att skaffa dig en god grund att stå på inom ett företag för att sedan själv tillsammans med din arbetsgivare kunna påverka i vilken riktning du skall utvecklas?

Tjänsten som projektingenjör är en viktig del i ett konstruktionsprojekt och arbetet görs i nära samarbete med flera av bolagets delar. Du kommer till att börja med att få erforderlig utbildning i konstruktion och produktkännedom för att sedan arbeta med projektering, konstruktion, beräkningar, ritningsarbete samt specifikationer avseende Ruukkis produkter och olika byggsystem. I tjänsten fungerar du också som teknisk support till säljare och kunder samt arkitekter och konstruktörer. Placeringsort för tjänsten är på Ruukkis kontor i Göteborg, Malmö eller Stockholm och du rapporterar till chefen för Teknikavdelningen som sitter i Göteborg. Det förekommer resor och du kommer att få möjlighet att följa med säljarna ut till kunderna.

Vi söker dig med en utbildning motsvarande högskoleingenjör/gymnasieingenjör inom bygg. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet från byggbranschen, gärna från fältet. Du har goda kunskaper i svenska och engelska såväl skriftligt som muntligt. Vi använder AutoCAD och tror att du har erfarenhet och/eller utbildning i CAD.

Som person är du driven och strukturerad. Du har en öppen och positiv inställning och har lätt för att kommunicera och vinna förtroende. Vidare så har du en förmåga att driva flera projekt parallellt, du är noggrann men gräver inte ner dig i detaljer. Du trivs med att arbeta i grupp. Vi ser gärna att du har en praktisk läggning och förmåga att hitta praktiska lösningar.

Ruukki är ett etablerat namn på marknaden och du kommer att få chansen att arbeta med några av de mest intressanta projekten. Som referensobjekt kan nämnas Swedbank Stadion, Hyllie Arena och det nya köpcentret Emporia. Du kommer att arbeta med marknadens främsta produkter och handha egna projekt med mycket kontakter, både internt och externt, med t ex kunder och arkitekter. Ena dagen är inte den andra lik och du kommer att få en unik produktkunskap inom företaget. Gruppen du arbetar i präglas av en öppen och hjärtlig stämning.

Låter detta som en roll för dig? Varmt välkommen med din ansökan med bifogat CV och personligt brev på jerrie.se Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43 eller cecilia.jarlsmark@jerrie.se Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 24 sept (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ruukki erbjuder ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster. Våra kunder är byggentreprenörer, fastighetsutvecklare, byggherrar, arkitekter och konsulter. Vare sig de bygger stort och komplicerat eller något mindre och enklare.

Ruukki säljer och tillverkar energieffektiva bygg- och konstruktionslösningar med fokus på Nord- och Östeuropa. Vi har ungefär 2 500 medarbetare och produktion på 15 anläggningar runtom i Europa. Jämförbar nettoförsäljning var 2016 5,305 mdkr (~ 556 m€).

I Ruukkis portfolio ingår varumärkena Ruukki och Plannja som är tillgängliga dels via våra egna försäljningskontor men också genom ett omfattande nätverk av samarbetspartners, återförsäljare och serviceställen. Vi är en division inom SSAB, som är ett Norden- och USA-baserat stålföretag med verksamhet i över 50 länder. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. Läs gärna mer om företaget på www.ruukki.com